Loopfietsen al vanaf 29,99

Laat uw kind op een veilige manier kennis maken met het behouden van evenwicht. Een loopfiets kan prima in de tuin, op de stoep of zelfs misschien binnenshuis gebruikt worden om te leren fietsen. Zo heeft u altijd het overzicht.

14 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
14 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Loopfiets

Een loopfiets is vaak de eerste manier waarop uw kind kan leren fietsen. Evenwicht bewaren en snelheid behouden kunnen met een loopfiets veilig gedaan worden. Het is de eerste stap van een lange weg naar veel fietsplezier. Uw kind kan al vanaf 1,5 jaar gebruik maken van een van onze loopfietsen. U heeft de keuze uit meer dan 30 varianten. Er zijn loopfietsen van hout en aluminium. Beide zijn van hoge kwaliteit en erg duurzaam. Loopfietsen van hout hebben een authentieke look en zijn vaak makkelijker mee te nemen door het lichte gewicht. Omdat loopfietsen voor kinderen zijn is het belangrijk dat deze er een beetje fleurig en vrolijk uitzien. Uw kind moet immers op een leuke manier leren met het verkeer om te gaan.

Merken Loopfietsen

Het merk Volare heeft een groot aanbod aan leuke loopfietsen. De designs van deze fietsen verschillen sterk en zijn beschikbaar in jongens en meisjes varianten. Zo bestaan er stoere loopfietsen met een brandweer, politie en race design. Maar ook loopfietsen met het uiterlijk van de bekende Disneyfilm Frozen. Alpina heeft loopfietsen die heel basic en makkelijk in omgang zijn, maar ook loopfietsen met een handrem. Deze zijn voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar en dus niet voor de aller jongste. Sommige loopfietsen zijn beschikbaar voor minder dan €40. Een loopfiets is voor uw kind dé perfecte opstap naar het zelfstandig kunnen fietsen!

Benieuwd naar de opties na een loopfiets, kijk dan hier naar kinderfietsen