Kinderfiets 20 inch | 6-8 jaar

Weergave 1 to 24 van 69 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 to 24 van 69 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kinderfiets 20 inch 

De kinderfiets 20 inch is de ideale fiets voor kinderen tussen de 6 en de 8 jaar. Één van deze kinderfietsen is een super leuk cadeau om op de verjaardag aan uw zoon of kleinzoon. Onze kinderfietsen 20 inch zijn fietsen die al aardig op de grote mensen fietsen beginnen te lijken, dit maakt de uiteindelijke overstap naar een wat grotere fiets dan ook een stuk simpeler.

Kortingen Kinderfietsen

Door ons ruime aanbod aan kinderfietsen kunnen wij zo nu en dan leuke actieprijzen aanbieden, zoals nu ook het geval is. En daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de fietsen rijklaar te laten maken. Dit geldt voor de verschillende merken zoals Cortina en Altec. Op deze manier heeft u er zelf geen drukte van en kan uw zoon of dochter meteen fietsen.

Assortiment Kinderfietsen 20 inch

Als de kinderen wat groter worden willen ze natuurlijk graag een leuke fiets die bij hen past. Wij leveren onder andere een prachtige transportfiets in 20 inch maar uiteraard ook voor de sportieve fiets zit u bij Ado Bike goed. Op deze manier is er voor iedereen wel wat naar wens te vinden in onze webshop. Daarnaast hebben we natuurlijk ook fietsen in alle andere mogelijke inch maten.