Kinderfietsen

Weergave 1 to 24 van 397 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 397 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kinderfietsen

Op een goede fiets kan uw kind jaren lang plezier hebben en die wereld ontdekken. Het is daarom belangrijk dat u de goede maat fiets bestelt. Vanaf jongs af aan kunnen kinderen al gebruik maken van een echte trapfiets. Maar voor de aller jongste zijn er loopfietsen beschikbaar. Hiermee kan uw kind alvast leren om evenwicht te bewaren. De overstap naar een fiets zonder zijwielen is daarna veel gemakkelijker. Ado Bike heeft een groot aantal maten kinderfietsen. U kunt bij ons terecht voor 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch, 24 inch en 26 inch. Elke inch maat past bij een verschillende leeftijdsgroep. Echter is het belangrijk om te kijken naar wat de lengte van uw kind is. Niet ieder kind groeit even hard of is even lang op dezelfde leeftijd. Hieronder kunt u in de tabellen zien wat de fietsmaat voor u kind moet zijn.

Alle soorten kinderfietsen voor elk kind

Voor een kind is een nieuwe of zelfs eerste fiets erg leuk en indrukwekkend. Het is daarom belangrijk dat u de goede fiets kan kiezen. Ons aanbod is zeer gevarieerd en er zit altijd wel iets tussen wat uw kind aanspreekt. Naast een breed scala aan kleuren zoals, blauw, grijs, groen en oranje, hebben wij ook kinderfietsen met een unieke print of design. Zo kunnen fans van de Disneyfilm Cars plezier hebben op een fiets met een echt Cars design. Ook hebben wij fietsen met het uiterlijk van een van de meest populaire Disneyfilms ooit, Frozen! Op deze fiets zal uw dochter zich een echte prinses voelen. Voor de meisjes die graag met poppen spelen, zijn er ook kinderfietsen beschikbaar met een poppenmandje. Leuk om samen mee op weg te gaan. Bijna alle kinderfietsen tot en met 6 jaar hebben zijwieltjes op het achterwiel gemonteerd. Deze kunnen er uiteraard afgehaald worden wanneer zelfstandig fietsen een optie wordt.

Wanneer uw kinderen wat ouder worden en zelf naar school moeten fietsen, zijn er andere fietsen nodig. De bekende modellen zoals de omafiets, transportfiets en stadsfiets zijn bij Ado Bike ook verkrijgbar in kinderformaat. Deze fietsen hebben de zelfde eigenschappen en kwaliteiten als de volwassenfietsen. De transportfiets bijvoorbeeld kan goed gebruikt worden voor het vervoeren van zware schooltassen met veel boeken er in. Het stevige frame zorgt er voor dat dit extra gewicht geen problemen veroorzaakt. Voor de wat meer avontuurlijke kinderen en de echte snelheidsduivels hebben wij ook BMX ’en, mountainbikes en racefietsen beschikbaar. De racefietsen en mountainbikes beschikken over een aantal versnellingen zodat u altijd de juiste rijsnelheid heeft.

Merken Kinderfiets

Naast de keuze uit verschillende merken, designs en modellen, heeft u ook de keuze uit verschillende merken kinderfietsen. U heeft de keuze uit Altec, Volare, Alpina, Cortina en Static. Om te zoeken op merk kunt u gebruik maken van de handige filters aan de linkerkant van het scherm. Altec biedt u goede kwalteits fietsen voor een scherpe prijs en heeft een breed aanbod aan fietsen. Volare en Alpina hebben zich gespecialiseerd in het maken van kinderfietsen. Echte experts dus! Corina kinderfietsen zijn vaak wat luxer en stijlvol van uiterlijk. Deze fietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Bij static heeft u de keuze uit leuke stadsfietsen en robuuste transportfietsen.

Waar moet u op letten bij een kinderfiets

Veiligheid is voor iedereen, maar zeker voor kinderen, heel erg belangrijk. U moet daarom goed opletten dat uw kind goed kan afstappen. Het moet geen moeite kosten om op de fiets te kunnen komen. Dit geldt ook wanneer uw kind moet afstappen. Omdat kinderen veel groeien, is het handig dat de fiets met hen mee groeit. Kijk daarom in de beschrijving van het product of het zadel en stuur verstelbaar in hoogte zijn. Omdat er zoveel keuze is in het aanbod is het soms lastig kiezen. Neem daarom de specificaties van elke fiets door om te kijken of dit een fiets is die bij uw kind pas. Eventueel kunt u samen met uw kind zoeken welke fiets perfect is. Tenzij het een verjaardag verassing moet blijven natuurlijk!