Kinderfiets 26 inch voor kinderen van 10-14 jaar

De beste kinderfiets 26 inch vindt u bij AdoBike.nl, bekijk ons ruime assortiment aan kinderfietsen 26 inch en profiteer nu van hoge kortingen bij aankoop van zo'n prachtige hippe fiets.

Weergave 1 to 24 van 97 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 97 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kinderfiets 26 inch

Een kinderfiets 26 inch is perfect voor ieder kind in de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar. Zodra u kinderen naar school toe gaan fietsen is dit natuurlijk het leukst om te doen op een eigen kleurrijke hippe fiets. Bekijk ons ruime aanbod aan kinderfietsen en maak uw zoon, dochter of bijvoorbeeld kleinkinderen blij met een prachtige fiets van Ado Bike. Bekijk hierboven ons ruime assortiment kinderfietsen.

Aanbiedingen Kinderfietsen

Doordat we veel fietsen kunnen aanbieden is het zo nu en dan mogelijk dat we leuke kortingen kunnen geven, zoals u vast al gezien hebt bieden we op dit moment ook kortingen aan. Bestel daarom snel de kinderfiets naar keuze en profiteer van deze prachtige hoge kortingen! Wij van Ado Bike kunnen er ook voor zorgen dat de kinderfiets rijklaar wordt afgeleverd, u kunt voor deze optie kiezen tijdens het bestellen.

Assortiment kinderfietsen 26 inch

Zodra uw kinderen wat groter worden willen ze graag een eigen mooie fiets hebben waarop ze naar vriendjes/vriendinnetjes, de sportclub of naar school kunnen gaan. Bij AdoBike bieden we een ruim assortiment kinderfietsen 26 inch aan, bekijk het aanbod en bestel snel zo'n hippe kinderfiets voor uw zoon, dochter of kleinkinderen. Daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer soorten fietsen dus mocht u toch op zoek zijn naar een ander soort fiets, neem dan gerust een kijkje bij één van onze andere categorieën zoals Elektrische Fietsen of wat te denken van onze Bakfietsen.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!