Kinderfiets 24 inch voor kinderen van 8-12 jaar

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar zijn er de kinderfietsen van 24 inch. Naar school fietsen is helaas niet altijd even leuk. Om het toch wat fijner te maken, is een mooie comfortabele fiets geen overbodige luxe. Op deze fietsen kan uw kind met een fijn gevoel onderweg zijn.
Weergave 1 to 24 van 114 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 114 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kinderfiets 24 inch

De Kinderfiets 24 inch is voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar. Iedere ouder/verzorger wil graag dat zijn of haar kind op een prachtige kinderfiets kan fietsen, en hier helpen wij u dan ook graag bij. Want we hebben namelijk een super mooi aanbod aan kinderfietsen. Dus mocht u op zoek zijn naar een cadeau voor uw zoon of dochter? Neem dan gerust eens een kijke in ons ruime assortiment kinderfietsen.

Kortingen Kinderfietsen

Omdat wij zo'n compleet aanbod aan kinderfietsen hebben, geeft dit ons de mogelijkheid dat we regelmatig leuke kortingen kunnen geven zoals we dat op dit moment ook aanbieden. Niet alleen kunt u profiteren van de hoge kortingen, het is namelijk ook mogelijk om de fiets geheel rijklaar te laten afleveren bij uw huis. U kunt voor deze optie kiezen in het bestelproces.

Assortiment Kinderfietsen 24 inch

Ons assortiment kinderfietsen is zeer compleet, van de sportieve Red Hawk 24 inch MTB tot de Altec Urban Transportfiets 24 Inch en hiernaast hebben wenatuurlijk nog vele andere leuke fietsen. Mocht u toch op zoek zijn naar een fiets in een andere categorie? Geen probleem want met onze verschillende categorieën zit er vast wel iets voor u tussen.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!