Kinderfiets 22 inch voor kinderen van 7-9 jaar

\ Voor kinderen van 7 tot 9 jaar zijn er de kinderfietsen van 22 inch. Deze fietsen hebben bijna hetzelfde model als fietsen voor volwassenen. De transportfiets is een erg populair model en is daarom ook uitgebracht in een kindervariant.
Weergave 1 to 24 van 34 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 34 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Kinderfiets 22 inch 

De kinderfiets 22 inch is de perfecte fiets voor kinderen tussen de 7 en de 9 jaar. Één van deze kinderfietsen is een prachtig cadeau om te geven aan uw zoon of kleinzoon. Onze kinderfietsen 22 inch zijn fietsen die al aardig op de grote mensen fietsen beginnen te lijken, dit maakt de uiteindelijke overstap naar de grotere fietsen dan ook een stuk gemakkelijker.

Kortingen Kinderfietsen

Door ons ruime aanbod aan kinderfietsen kunnen wij regelmatig leuke kortingen aanbieden, zoals nu ook het geval is. En daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de fietsen geheel rijklaar te laten afleveren. Dit geldt voor de verschillende merken zoals Cortina en Altec. Op deze manier heeft u er zelf geen drukte van en kan uw zoon of dochter meteen fietsen.

Assortiment Kinderfietsen 22 inch

Als de kinderen wat groter worden willen ze natuurlijk graag een leuke fiets die bij hen past. Wij leveren onder andere een prachtige transportfiets in 22 inch maar uiteraard ook voor de sportieve fiets zit u bij Ado Bike goed. Op deze manier is er voor iedereen wel wat naar wens te vinden in onze webshop. Daarnaast hebben we natuurlijk ook fietsen in alle andere mogelijke inch maten. 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!