Kinderfiets 18 inch voor jongens van 5-7jaar

Voor kinderen van 5 tot 7 jaar zijn er de kinderfietsen van 18 inch. Dit zijn perfecte fietsen om zonder zijwieltjes mee te leren rijden. Het uiterlijk van deze fietsen lijkt minder op een kinderfiets en al wat meer op een volwassen fiets.
Weergave 1 to 24 van 47 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 47 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Kinderfiets 18 inch met versnellingen

Een Kinderfiets 18 inch kopen doet u het voordeligst bij Ado Bike. De Kinderfietsen 18 inch zijn het meest geschikt voor jongens in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Op deze leeftijd hecht je natuurlijk nog niet zoveel waarde aan de kwaliteit van de fiets maar meer aan het stoere design, al wilt u als ouder natuurlijk wel de goede kwaliteit, en hiervoor zit u bij Adobike op beide vlakken goed.

Korting op Kinderfietsen met versnellingen

Wij bieden regelmatig hoge kortingen aan op ons assortiment kinderfietsen, hierdoor kunt u al gauw eens profiteren van nog scherper geprijsde fietsen. Bekijk hieronder of er een leuke jongensfiets 18 inch voor uw kleinzoon, zoon of bijvoorbeeld neefje tussenzit en bestel ze met een leuke korting tot wel €28,-! Naast de kortingen is het ook nog mogelijk om de fiets rijklaar af te laten leveren, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestelproces.

Assortiment Kinderfietsen 18 inch en meer

Ons assortiment kinderfietsen 18 inch bestaat uit stoere fietsen zoals deze mooie Alpina Trial Green, of wat te denken van deze hippe Volare Blue Cruiser. Mocht u toch op zoek zijn naar iets anders? Geen probleem want in onze andere categorieën zoals Meisjesfietsen is er vast iets naar wens te vinden! 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!