Kinderfietsen 14 inch voor kinderen van 3-5 jaar

Voor kinderen van 3 tot 5 jaar zijn er de kinderfietsen van 14 inch. Om er voor te zorgen dat uw kind extra blij is met zijn nieuwe fiets, hebben alle kinderfietsen van 14 inch een uniek en speels design. Een goed voorbeeld hiervan is de bekende Disneyfilm Cars.
Weergave 1 to 24 van 25 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 25 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Kinderfiets 14 inch met versnellingen

Voor de kleinsten die de stap hebben gemaakt van de loopfiets naar de echte fiets hebben wij de kinderfiets 14 inch. Dit is een fiets voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Het is een prachtige stap van loopfiets naar echte fiets. Wat is er nu mooier dan ze op zo'n geweldige kinderfiets op avontuur te zien gaan? Wij hebben in ons assortiment heel veel modellen en kleuren. Wij weten hoe gek de kinderen op velle kleuren zijn, daarom hebben wij ons assortiment daar ook heel goed op ingericht. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. 

Korting op kinderfietsen

Wij hebben alle kinderfietsen van 14 inch op voorraad. Wij werken met een groot aanbod dat wij altijd up-to-date houden. Wij stunten ook regelmatig met kortingen. In het overzicht van alle kinderfietsen 14 inch hebben we meteen een knop met de korting. Met deze kortingen zorgen wij er voor dat zo'n leuke kinderfiets voor iedereen binnen handbereik is. Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meteen opstappen als de fiets binnen is! 

Assortiment kinderfietsen

Het ruime assortiment aan kinderfietsen van Adobike maakt dat er voor iedereen wel een fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens alle meisjesfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!