Kinderfietsen 12 inch voor kinderen van 2-4 jaar

Voor kindern van 2 tot 4 jaar zijn er de kinderfietsen van 12 inch. Deze fietsen zijn beschikbaar als loopfiets vorm als "normale fiets". Deze fietsen beschikken ook over zijwieltjes zodat er op een veilige manier gefietst kan worden. Uiteraard zijn deze zijwieltjes ook afneembaar.
Weergave 1 to 24 van 101 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 101 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kinderfiets 12 inch met versnelligen

Voor de allerkleinsten hebben wij de kinderfiets 12 inch met versnellingen. Dit is een fiets voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Voor de kleine is het toch geweldig om meteen van start te gaan met je eigen fiets! Wij hebben in ons assortiment heel veel verschillende kleuren. Ieder kind is gek op kleuren en met deze kinderfietsen zit je dan zeker goed. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. Of ze nu gek is op roze, blauw of groen. Wij hebben het allemaal en het is zelfs in combinaties mogelijk.

Korting op onze kinderfietsen met versnellingen

Wij hebben alle kinderfietsen met versnellingen op voorraad. Doordat wij werken met zo'n groot aanbod aan kinderfietsen stunten wij regelmatig met leuke kortingen. In het overzicht van alle kinderfietsen 12 inch met versnellingen vindt u meteen ook de huidige korting. Zo zorgen wij er voor dat het voor iedereen mogelijk is om zo'n leuke fiets te kopen voor de kleine. Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meid meteen opstappen als de fiets binnen is! 

Assortiment kinderfietsen met versnellingen

Het ruime assortiment aan kinderfietsen met versnellingen van Adobike maakt dat er voor iedereen wel een juiste fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens alle kinderfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!