15 producten

Jongensfiets 26 inch

Een jongensfiets 26 inch is ideaal voor elke jongen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Dit is de leeftijd waarop jongens zelf de wereld beginnen te ontdekken. De fietsen die bij deze leeftijd passen, lijken dan ook erg op volwassen fietsen. Een grotere fietsmaat voor kinderen is er niet. De 28 inch fietsen zijn namelijk al voor volwassenen. Maak nu uw zoon blij met zo'n prachtige stijlvolle jongensfiets van Ado Bike. Wij hebben een prachtig aanbod aan jongensfietsen 26 inch. Jongens die graag buiten spelen zijn heel vaak ook gek op fietsen. Dus bent u op zoek naar iets om bijvoorbeeld uw zoon of kleinzoon mee blij te maken? Bestel dan een jongensfiets! Om er zeker van te zijn dat u de goede fiets kiest, kunt u het assortiment samen met uw zoon bekijken. Door de vele opties qua kleuren, design en model zit er voor iedereen wel wat tussen.

Aanbiedingen jongensfietsen  

Wij hebben een ruim aanbod aan jongensfietsen, en we vernieuwen ons assortiment dan ook regelmatig. Dit geeft ons de mogelijkheid om met grote regelmaat enkele mooie aanbiedingen te kunnen doen. Dit met kortingen tot wel €50,-!                                                                            

Er zijn veel verschillende modellen jongensfietsen van 26 inch. Moet uw zoon zware boeken mee nemen in een schooltas? Dan is een transportfiets de perfecte oplossing. Het design is een erg populair en eigentijds fenomeen. Overal op straat kunt u soortgelijke fietsen tegen komen. Door de voordrager is het niet meer nodig om een tas aan het stuur te hangen. Voor de sportievelingen zijn er de racefietsen van Ado Bike. Met meerdere versnellingen en het uiterlijk van een echte racefiets, is dit het perfecte opstapje om een wielrenner te worden. Voor jongens die zich graag in de natuur bevinden, zijn er de mountainbikes. Deze off road fietsen komen het beste tot zijn recht in bossen, paden en andere onverharde routes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van het zeer uitgebreide aanbod van Ado Bike.

Assortiment jongensfiets 26 inch

In ons ruime assortiment jongensfietsen vindt u fietsen in alle soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een super stoere fiets met een flitsende kleur zoals de Volare Blade Jongensfiets, of wat te denken van deze sportieve Umit Accrue MTB jongensfiets. Met dit brede aanbod is er altijd wel een fiets naar wens te vinden in ons assortiment, maak dus snel uw keuze en profiteer van de leuke kortingen!

Jongensfiets 26 inch de goede maat?

Jongens rond de leeftijd van 10 tot 14 jaar zijn nog lang niet uitgegroeid. Sterker nog meestal begint de groeispurt dan. Om deze reden zijn niet alle jongens even lang en verschilt de maat fiets die geschikt is. Bereken hier de framemaat van de fiets voor uw zoon. Toch toe aan een kleinere of juist grotere fiets? Bekijk dan ons gehele assortiment jongensfietsen

Alle jongensfiets maten

De beschikbare maten zijn: Jongensfiets 12 inch, Jongensfiets 14 inch, Jongensfiets 16 inch, Jongensfiets 18 inch, Jongensfiets 20 inch, Jongensfiets 22 inch, Jongensfiets 24 inch en jongensfiets 24 inch met versnellingen en Jongensfiets 26 inch met versnellingen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]