12 producten

Jongensfiets 26 inch met versnelling 

Als verassing of samen uitzoeken, een nieuwe jongensfiets van 26 inch met versnellingen kan een hele leuke ervaring zijn. Jongens fietsen graag veel, snel en overal heen. Dit kan natuurlijk alleen op een goede jongensfiets. De fietsen in deze categorie zijn geschikt voor jongens van 10 tot 14 jaar met een lengte tussen 140 en 152 cm. Op deze leeftijd begint de ontwikkeling van jongen naar volwassen. Hier hoort dan ook een fiets bij die niet echt meer een kinderfiets genoemd kan worden. Jongensfietsen 26 inch lijken dan ook echt op fietsen die volwassenen zouden kunnen gebruiken, alleen net een maatje kleiner. Dit is dan ook de grootste kinderfietsmaat die er is. Deze fietsen zijn ideaal om lekker mee buiten te spelen, of juist mee naar school te gaan. Omdat natuurlijk niet iedere jongen hetzelfde is, hebben wij een divers aanbod jongensfietsen beschikbaar.

Soorten jongensfiets 26 inch

Blijf ons aanbod goed in de gaten houden, want wij voegen regelmatig mooie fietsen toe. Hiernaast bieden wij ook vaak fietsen aan voor extra scherpe prijzen. U kunt de fiets ook rijklaar bestellen zodat uw zoon bijna direct gebruik kan maken van zijn nieuwe fiets. Er zijn veel verschillende soorten jongensfietsmodellen te vinden bij Ado Bike. Zo zijn is er de transportfiets, racefiets, mountainbike en stadsfiets.

Transportfiets 26 inch

Een jongenstransportfiets ziet er niet alleen trendy uit, maar is ook nog eens heel erg praktisch. Door de voordrager die u bij deze fiets krijgt, kan uw zoon veilig en makkelijk zware schoolboeken mee nemen. Er hoeft dus geen tas aan het stuur gehangen te worden. Transportfietsen zijn tegenwoordig helemaal in en over te zien op straat. Op het schoolplein zal deze fiets dus ook zeker niet misstaan.

Racefiets 26 inch

Een racefiets is gemaakt om een ding heel erg goed te kunnen en dat is racen. Op deze fietsen kan uw zoon trainen om de nieuwe Nederlandse tour rijder te worden. Deze kinderfietsen zijn gebaseerd op echte wielrenfietsen die gebruikt worden door de pro’s. Vaak beschikken deze modellen over  versnellingen dan reguliere fietsen. Hierdoor tijdens het rijden goed geschakeld worden tussen de optimale rijstand.

Mountainbike 26 inch

Om lekker te crossen door de bossen en paden van Nederland is een geschikte fiets nodig. Voor jongens tussen de 10 tot 14 jaar is een mountainbike van 26 inch uiterst geschikt. Deze fietsen beschikken over veel versnellingen en vaak een extra vering. Door de bredere banden is er extra grip op de onverharde wegen waarover gecrost wordt.

Stadsfiets 26 inch

Stadsfietsen zijn ideaal voor het dagelijkse ritje naar school of vrienden. Met veel verschillende kleuren en modellen zit er voor elke jongen wel wat tussen. Sommige stadsfietsen lijken precies op fietsen van 28 inch en dus erg volwassen. Echter zijn er ook fietsen die een wat meer speels uiterlijk hebben. Door de versnellingen op deze fietsen kan er fijn en comfortabel gefietst worden, ook over langere afstanden.

Jongensfiets met versnellingen

Wat maakt een jongensfiets met versnelling nou zo fijn? Een versnelling op een fiets zorgt er voor dat de zwaarte van het trappen als het ware minder wordt. De trappers drijven het achterwiel aan via een ketting, en dankzij de soms wel 7 versnellingen kan een fietser zelf kiezen hoe lang het wiel moet draaien per keer dat hij de pedalen rond trapt. In een lage versnelling kost het minder moeite om vanuit stilstand op weg te komen. Ook een op een heuvel is een lage versnelling beter. Op rechte lange stukken kan een hogere versnelling veel tijd besparen omdat er sneller gefietst kan worden.

Assortiment jongensfiets 26 inch

In ons ruime assortiment jongensfietsen vindt u fietsen in alle soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een goedkope fiets, super stoere fiets met een flitsende kleur zoals deze Volare Blade Jongensfiets .Met dit brede aanbod is er altijd wel een fiets naar wens te vinden in ons assortiment, maak dus snel uw keuze en profiteer van de leuke kortingen!

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste 26 inch fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 26 jongensfiets met versnelling! En anders hebben we ze natuurlijk ook een maatje kleiner of groter.

Merken

Bij Ado Bike hebben we een mooie selectie gemaakt van de beste fietsenmerken. Uiteraard hebben bijna al deze merken ook jongensfietsen in hun catalogus, die u simpel kunt bestellen in onze webshop. Bent u op zoek naar goedkoop? Of juist de beste kwaliteit? Een greep uit de merken; we hebben er zelfs meer dan dit.

 

Alle jongensfiets maten

De beschikbare maten zijn: Jongensfiets 12 inch, Jongensfiets 14 inch, Jongensfiets 16 inch, Jongensfiets 18 inch, Jongensfiets 20 inch, Jongensfiets 22 inch, Jongensfiets 24 inch en jongensfiets 24 inch met versnellingen en Jongensfiets 26 inch

[powr-popup id="65279077_1659354748"]