29 producten

Jongensfiets 24 inch

Een jongensfiets 24 inch voor elke jongen van 8 tot 12 jaar. Dat is wat wij elke jongen gunnen. Nederland is namelijk een echt fietsen land. Er zijn op het moment meer fietsen dan mensen in het land! Bij AdoBike willen wij u daarom een prachtig assortiment aan jongensfietsen bieden. Jongens die graag buiten fietsen, zijn bij Ado Bike aan het goede adres. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor Kerst, Sinterklaas of een verjaardag? Kijk gerust eens rond in ons assortiment van de jongensfiets 24 inch.

Assortiment jongensfiets 24 inch

Wij hebben een zeer compleet assortiment van jongensfietsen. Wij hebben bijvoorbeeld een super stoere jongensfiets 24 inch voor de jongens die van avontuur houden. Met mooie kleuren en een stalen frame zoals deze Altec Kinderfiets. Zo maakt jouw jongen indruk op het schoolplein. Al onze fietsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren; natuurlijk zijn zwart en blauw de meest voorkomende, maar ook groene en rode fietsen hebben we standaard op voorraad. Het is ook altijd leuk om de fiets van een leuke accessoire te voorzien, zoals een unieke bel, handige voordrager of ruime fietstas.                                                                                    

Er zijn veel verschillende modellen jongensfietsen van 24 inch. Voor jongens die graag naar school fietsen is het belangrijk dat de tas veilig mee genomen kan worden op de fiets. Door gebruik te maken van de voordrager op een transportfiets is dit echter geen probleem. Eventueel kan de fiets nog handiger gemaakt worden voor transport, door het plaatsen van een leuke krat of mand op de voordrager. Bij Ado Bike heeft u ook bij de accessoires een zeer ruime keuze.

Wij hebben onder andere de accessoires

  • Snelbinders
  • Sloten
  • Regenkleding
  • Fietsbellen
  • Fietsverlichting
  • Enzovoort

Fietsen van 24 inch hebben vaak het uiterlijk van een volwassen fiets, alleen dan wat kleiner. Kinderfietsen zijn het al niet echt meer. Uiteraard zijn er nog wel veel speelse en vrolijke designs te vinden zodat iedereen de juiste keuze kan maken.

Fietsen worden dagelijks gebruikt voor veel verschillende dingen. Niet alleen voor het fietsen van A naar B. Bijvoorbeeld naar school of vriendjes toe. Veel jongens fietsen graag door de bossen of doen mee aan een vriendschappelijk race. Voor het heeft Ado Bike ook de juiste fiets. Kies bijvoorbeeld voor een stoere mountainbike of snelle racefiets.

Aanbiedingen jongensfietsen  

Wij hebben een zeer compleet aanbod aan jongensfietsen van 24 inch. Dit houden wij ook altijd up-to-date. Hierdoor kunnen wij regelmatig enkele mooie aanbiedingen doen door middel van leuke kortingen tot wel €50,-. Veel van deze aanbiedingen kunnen gewoon rijklaar afgeleverd worden. Zo heeft u totaal geen zorgen. Het enige wat u hoeft te doen is het bestellen van een fiets.

24 inch jongensfiets de goede maat?

Jongens rond de leeftijd van 8 tot 12 jaar zijn nog lang niet uitgegroeid. Sterker nog meestal begint de groeispurt dan. Om deze reden zijn niet alle jongens even lang en verschilt de maat van de fiets die geschikt is. Bereken hier de geschikte framemaat van de fiets voor uw zoon. Toch toe aan een kleinere of juist grotere fiets? Bekijk dan ons gehele assortiment jongensfietsen

Alle jongensfiets maten

De beschikbare maten zijn: Jongensfiets 12 inch, Jongensfiets 14 inch, Jongensfiets 16 inch, Jongensfiets 18 inch, Jongensfiets 20 inch, Jongensfiets 22 inch, en jongensfiets 24 inch met versnellingen, Jongensfiets 26 inch en Jongensfiets 26 inch met versnellingen