3 producten

Jongensfiets 22 inch 

De jongensfiets 22 inch is een fiets voor jongens tussen de 7 en de 9 jaar. Let er wel op dat lichaamslengte erg belangrijk is bij het uitzoeken van een fiets. Hoe langer degene is die op de fiets moet rijden, des te groter de fietsmaat moet zijn natuurlijk. Een van deze stoere jongensfietsen is een prachtig cadeau voor uw zoon of kleinzoon. Deze jongensfietsen 22 inch zijn fietsen die al op de echte grote mensen fiets begint te lijken. Bekijk het assortiment maar eens rustig met uw zoon of kleinzoon.  Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Een te grote fiets kopen zodat ze er nog in kunnen groeien, raden wij af. Dit heeft alles te maken met het feit dat kinderen met beide voeten bij de grond moeten kunnen komen. U kunt het beste een passende fiets aanschaffen en dan later het zadel en stuur verstellen.Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe jongensfiets! 

Assortiment jongensfiets 22 inch

De jongens worden groter en willen een stoere fiets die bij hun past. Wij hebben zelfs een prachtige transportfiets in 22 inch maar uiteraard ook de sportieve fiets. Zodat wij in ons assortiment van de jongensfiets 22 inch voor iedereen iets leuk hebben. Uiteraard hebben we ook fietsen in alle andere inch maten, bijvoorbeeld de 24 inch. De transportfietsen zijn erg handig voor het fietsen naar bijvoorbeeld school of vriendjes om mee af te spreken. De schooltas kan op de voordrager zodat het stuur vrij is om nauwe bewegingen te maken. Omdat het kinderfietsen betreft, zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. Denk hierbij aan trendy patronen en leuke combinaties. Zowel op het frame van de jongensfiets 22 inch als andere onderdelen.

Enkele populaire kleuren:

  • Zwart
  • Blauw
  • Wit

Kortingen jongensfietsen

Doordat wij een ruim aanbod hebben met allemaal verschillende soorten fietsen, kunnen wij ook  mooie kortingen aanbiedingen. Naast deze prachtige kortingen van soms wel €50,-  is het ook mogelijk om ze rijklaar af te leveren. Dit geldt voor verschillende merken zoals Cortina en Altec. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kan uw jongen meteen opstappen. Let er wel op dat de kortingsacties niet altijd doorlopen. Houd deze pagina goed in de gaten en blijf op de hoogte van elke jongensfiets 22 inch in de aanbieding.

Alle jongensfiets maten

De beschikbare maten zijn: Jongensfiets 12 inch, Jongensfiets 14 inch, Jongensfiets 16 inch, Jongensfiets 18 inch, Jongensfiets 20 inchJongensfiets 24 inch en jongensfiets 24 inch met versnellingen, Jongensfiets 26 inch en Jongensfiets 26 inch met versnellingen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]