Jongensfiets 20 inch voor jongens tussen 6-8 jaar

10
Voor jongens van 6 tot 8 jaar zijn er de jongensfietsen van 20 inch. Op deze fietsen kunnen jongens echt al hun energie kwijt door lekker buiten te spelen. Een speciale fiets in deze klasse is de FAT bike. Ook zijn er vele BMX'en te vinden.
Lees meer
Sorteren op:
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie

Jongensfiets 20 inch | 6-8 Jaar

De jongensfiets 20 inch is geschikt voor jongens van 6 tot 8 jaar. Kinderen zijn vaak gek op buitenspelen en fietsen en waarmee kan dat nou beter dan op een nieuw fiets! Wij hebben daarom deze fietsen speciaal voor de jongens. Zo zorgt u dat de ze al hun energie ook kwijt kunnen en zich verder goed kunnen concentreren. De fietsen kunnen tegen een stootje en hebben een super stoer uiterlijk. Het frame is gemaakt van staal waardoor ze erg stevig zijn. Vaak weet u kind zelf heel goed wat hij zou willen hebben. Mocht dit echter niet het geval zijn, is samen een leuke fiets uitzoeken een top activiteit. Dus kijk samen gerust rond in de shop op zoek naar dé jongensfiets. Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon, raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen voor uw kind. Zo kan uw hij gelijk genieten van de nieuwe 18 inch jongensfiets! 

Assortiment jongensfiets 20 inch

Nadat de jongens hun eerst fiets hebben versleten wordt het tijd voor de volgende stap. Daarvoor zijn deze fietsen absoluut geschikt. Bekijk alle verschillende kleuren en maak uw keuze. Veiligheid is daarbij ook heel belangrijk natuurlijk. Bijna alle fietsen zijn voorzien van reflectoren. Een groot gedeelte van de kinderfietsen wordt rijklaar bij u afgeleverd. Uw jongen kan na ontvangst van de fiets meteen de hort op! De wielmaat 20 inch is voor een jongensfiets echt populair! Dit heeft te maken met het feit dat er ook BMX’en in de categorie zitten. Het mooie van dit type jongensfiets 20 inch is dat ze zowel door volwassenen als kinderen gebruikt kunnen worden! Stunten of crossen is iets wat perfect gaat op deze fietsen. De jongensfietsen in deze categorie zijn vaak uitgevoerd met leuke kleuren en patronen. Zo kan uw zoontje precies de perfect passende fiets uitzoeken.

Enkele populaire kleuren:

  • Blauw
  • Zwart
  • Oranje

Aanbiedingen jongensfietsen

Wij begrijpen dat u uw zoon of kleinzoon heel blij wilt maken met een nieuwe fiets. Wij hebben voor elk budget een geschikte fiets. Wij hebben direct de korting bij de fiets vermeld. Dit geldt voor iedere jongensfiets van 20 inch maar ook de andere wielmaten zoals de 22 inch en 24 inch voor de iets oudere of langere jongens. Niet alle aanbiedingen blijven even lang op de site staan, dus wees er snel bij wanneer u een specifieke fiets wilt bestellen!