10 producten

Jongensfiets 18 inch

Een Jongensfiets 18 inch kopen doet u het voordeligst bij Ado Bike. De Jongensfietsen 18 inch zijn het meest geschikt voor jongens in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Op deze leeftijd hecht je natuurlijk nog niet zoveel waarde aan de kwaliteit van de fiets maar meer aan het stoere design, al wilt u als ouder natuurlijk wel de goede kwaliteit. Hiervoor zit u bij Adobike op beide vlakken goed! Door de nauwe samenwerking met de leverancier kunnen wij garant staan voor de kwaliteit en de prijzen van de fietsen. U geniet op heel het assortiment van de laagste prijsgarantie en bovendien een jaar fabrieksgarantie. Zoals eerder aangegeven is het belangrijk rekening te houden met de leeftijd van uw kind. Dit is namelijk vaak een goed indicatie van de lichaamslengte. Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Het kopen van een te grote jongensfiets 18 inch raden wij af. Dit heeft namelijk te maken met de veiligheid van de fiets. Kinderen remmen vaak instinctief af met de voeten, waardoor deze natuurlijk wel bij de grond moeten kunnen komen.

Assortiment Jongensfiets 18 inch en meer

Ons assortiment Jongensfietsen 18 inch bestaat uit stoere fietsen zoals deze mooie Alpina Trial Green, of wat te denken van deze hippe Volare Blue Cruiser. Mocht u toch op zoek zijn naar iets anders? Geen probleem want in onze andere categorieën zoals Meisjesfietsen 18 inch is er vast iets naar wens te vinden! Enkele populair modellen in deze categorie zijn de transportfiets en stadsfiets. De transportfiets is goed te gebruiken voor het vervoeren van bijvoorbeeld schooltassen of andere kleine spullen. Superhandig voor dagelijks gebruik naar school bijvoorbeeld! De jongensfiets 18 inch als stadsfiets is wellicht het meest voorkomende model. Vaak beschikbaar met diverse specificaties en uitgevoerd in verschillende kleuren.

Enkele populaire kleuren

  • Blauw
  • Zwart
  • Rood

Korting op Jongensfietsen

Wij bieden regelmatig hoge kortingen aan op ons assortiment jongensfietsen, hierdoor kunt u al gauw eens profiteren van nog scherper geprijsde fietsen. Bekijk hieronder of er een leuke jongensfiets 18 inch voor uw kleinzoon, zoon of bijvoorbeeld neefje tussen zit en bestel ze met een leuke korting tot wel €28,-! Naast de kortingen is het ook nog mogelijk om de fiets rijklaar af te laten leveren, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestelproces.

Alle jongensfiets maten

De beschikbare maten zijn: Jongensfiets 12 inch, Jongensfiets 14 inch, Jongensfiets 16 inchJongensfiets 20 inch, Jongensfiets 22 inch, Jongensfiets 24 inch en jongensfiets 24 inch met versnellingen, Jongensfiets 26 inch en Jongensfiets 26 inch met versnellingen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]