17 producten

Jongensfiets 16 inch 

De Jongensfiets 16 inch is de meest geschikte fiets voor jongens die graag op avontuur gaan in de buitenwereld! Met een nieuwe fiets is het voor kinderen mogelijk zelfstandiger (onder toezicht van de ouders natuurlijk) de wereld wat meer te gaan ontdekken. Wanneer de afstand naar de basisschool bijvoorbeeld niet zo ver is, kan er samen met mama of papa gezellig naar school gereden worden! Een jongensfiets 16 inch past het beste bij jongens tussen de 4 en 6 jaar. Op die leeftijd is fietsen  één van de leukste dingen die er is, het is daarom ook van belang dat de fiets er wat leuk uitziet, en dat kan zeker met onze leuke Disney prints van bijvoorbeeld Cars of Secret Life of Pets. Bekijk nu samen met uw zoon of kleinzoon ons ruime assortiment Jongensfietsen 16 inch en kijk of er wat leuks tussen zit.

Assortiment Jongensfietsen 16 inch

Ons ruime assortiment Jongensfiets 16 inch bestaat uit vele soorten leuke fietsen zoals de Alpina Brave J16 Orange, of wat te denken van deze stoere Volare Disney Cars Jongensfiets. Mocht u toch op zoek zijn naar een andere fiets? Geen probleem want in ons ruime assortiment fietsen is er altijd wel wat moois te vinden!

Alle jongensfiets maten

De beschikbare maten zijn: Jongensfiets 12 inch, Jongensfiets 14 inchJongensfiets 18 inch, Jongensfiets 20 inch, Jongensfiets 22 inch, Jongensfiets 24 inch en jongensfiets 24 inch met versnellingen, Jongensfiets 26 inch en Jongensfiets 26 inch met versnellingen

Enkele fietsmerken

  • Altec
  • Alpina
  • Static 

De maat van de fiets

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Niet elk kind is ook even lang op dezelfde leeftijd, waardoor een kind van 7 ook op een 16 inch fiets kan rijden. Een te grote fiets kan wellicht slim lijken om te kopen, echter is het belangrijk dat uw kind altijd met beide voeten bij de grond kan komen. Dit is niet alleen makkelijker met het op en af stapppen, maar komt ook de veiligheid ten goede. Kinderen remmen namelijk instinctief af met hun voeten als ze te hard gaan. Het zadel van een 16 inch jongensfiets kan altijd omhoog gezet worden zodat u niet gelijk een nieuwe fiets hoeft te kopen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! 

Korting op de Jongensfietsen

Het ruime aanbod aan fietsen geeft ons de mogelijkheid dat we zo nu en dan mooie hoge kortingen kunnen geven. Op de Jongensfiets 16 inch geven we zelfs kortingen van meer dan €40,-! Profiteer ook van deze kortingen en bestel nu zo'n stoere Jongensfiets tegen een zeer voordelige prijs. Niet alleen kunt u gebruik maken van de kortingen, want naast de korting is het ook nog mogelijk om de fiets rijklaar te laten maken, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestellen.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]