9 producten

Jongensfiets 12 inch

De Jongensfiets 12 inch is de perfecte fiets voor de kleine jongens die graag op avontuur gaan. Deze wielmaat past perfect voor jongens tussen de 2 en 4 jaar. Belangrijker dan de leeftijd, om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een fiets, is de lichaamslengte. Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Een te grote fiets kopen kan verstandig lijken, maar dit is niet altijd het geval. Uw kind moet namelijk ten behoeve van de veiligheid met beide benen bij de grond kunnen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe jongensfiets! 

Als ze het fietsen net onder de knie hebben is het prachtig om ook meteen een mooie eigen fiets te hebben. Bekijk ons ruime assortiment jongensfietsen 12 inch en maak de keuze uit onze prachtige kleurrijke fietsen! Een fiets blijft één van de leukste cadeaus om te krijgen, en hier heeft uw zoon of dochter dan ook lang plezier van. Mocht u de fiets als verassing willen geven, is het slim om van te voren goed te peilen wat de voorkeuren van uw kind zijn. Dit voorkomt teleurstelling achteraf en zorgt er voor dat uw zoontje gelijk weg kan rijden op een fiets de perfect past!

Assortiment Jongensfietsen 12 inch

Het ruime assortiment aan jongensfietsen 12 inch van Ado Bike maakt dat er voor iedereen wel een juiste fiets tussen zit. Mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens één van onze vele andere categorieën en fietsmaten. Elke jongensfiets 12 inch met trappers beschikt over zijwieltjes. Hiermee kan op een veilige manier kennis gemaakt worden met het verkeer. Uiteraard kunnen ze er afgehaald worden wanneer de fietsvaardigheden voldoende onder controle zijn. Ook kunt u mooie loopfietsen bestellen voor de allerkleinste.

  • Veel kleuren
  • Lage prijzen
  • Met zijwieltjes

Korting op onze Jongensfietsen

Door ons ruime aanbod aan fietsen kunnen wij regelmatig leuke kortingen aanbieden, zoals nu het geval is bij onze jongensfiets 12 inch. Hierdoor wordt het nu nog interessanter om zo'n leuke fiets voor uw zoon te bestellen. Zo kunt u al een van deze fietsen krijgen voor minder dan €100! Naast de kortingen kunnen we de fietsen ook nog rijklaar voor u afleveren, mocht u dit willen dan kunt u voor deze optie kiezen bij het bestellen van de fiets. Zo hoeft u zelf niets af te stellen en kan de fiets gelijk gebruikt worden

Alle jongensfiets maten

De beschikbare maten zijn: Jongensfiets 14 inch, Jongensfiets 16 inch, Jongensfiets 18 inch, Jongensfiets 20 inch, Jongensfiets 22 inch, Jongensfiets 24 inch en jongensfiets 24 inch met versnellingen, Jongensfiets 26 inch en Jongensfiets 26 inch met versnellingen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]