99 producten

Jongensfietsen met scherpe prijzen: Tot wel 50% Korting!

Van een jongensfiets voor de kleinste onder ons, tot een stoere jongensfiets om zelf mee naar school te fietsen. Jongensfiets kopen? Bij Ado Bike heeft u een ruime keuze en groot assortiment. Voor elke avonturier en wereld ontdekker is er wel een geschikte fiets te vinden. Voor de aller kleinste fietsers onder ons zijn er 10 inch jongensfietsen beschikbaar met een duwstang en zijwieltjes. Deze fietsen zijn geschikt voor peuters en kleine kinderen die nog moeten leren hun evenwicht te bewaren. U kunt samen met uw kind een geschikte kleur uitkiezen, of het geheim houden en het een verassing laten. Omdat het om kinderfietsen gaat zijn er veel leuke, speelse patronen beschikbaar. Grotere fietsen, bedoeld voor de oudere kinderen, beschikken vaak over een wat meer serieuzer patroon. U kunt samen met uw zoon bij Ado Bike terecht voor jongensfietsen tussen de 2 en 16 jaar. Deze leuke fietsen kunnen bestaan uit twee soorten materiaal. Aluminium is duurzaam, lichtgewicht en roestvrij. Staal daarentegen is zwaarder en zeer stevig. Bovendien kan het wel tegen een stootje. Best handig bij kinderfietsen! Veel merken hebben jongensfietsen uitgebracht. Bij Ado Bike kunt u kiezen uit de volgende uitgebreide selectie merken:

Een stevige en veilige jongensfiets

Veiligheid is sowieso belangrijk, maar al helemaal wanneer het om kinderen gaat. Een jongensfiets van Ado Bike kan daarom goed tegen een stootje en hebben extra veiligheidsmaatregelen. Deze zorgen er voor dat uw zoon met een goed gevoel gebruik kan maken van zijn nieuwe fiets. Dit kan bijvoorbeeld een dichte kettingkast, jasbeschermer of dubbel remsysteem zijn. Het verschilt per wielmaat en merk hoe luxe de fietsen uitgerust zijn. De grotere kindermaten beschikken vaak over meerdere versnellingen. Deze kunnen gebruikt worden tijdens het rijden en verhogen het rijcomfort aanzienlijk. Op langere afstanden kan een hoge versnelling de snelheid aanzienlijk verbeteren zodat het ritje naar school een plezier blijft. Natuurlijk zijn versnellingen niet noodzakelijk en kunnen fietsen zonder deze toevoeging prima gebruikt worden voor dagelijkse ritjes. Let er bij de kleinere maten goed op of er een jongensfiets over een slot beschikt. Hij moet natuurlijk wel veilig op het schoolplein kunnen staan!

Assortiment jongensfiets

De meeste jongens spelen en fietsen maar al te graag buiten de deur. Dat is dan ook de reden dat een nieuwe jongensfiets vaak hoog op het verlanglijstje staat wanneer ze jarig zijn of als Sinterklaas voor de deur staat. De onbetaalbare lach op het gezicht van uw zoon is één van de mooiste dingen die hij u kan geven. Om uw kind zo veilig mogelijk de weg op te sturen zijn de kleinste modellen uitgerust met een paar zijwieltjes en brede banden. Zo is de jongensfiets lekker stabiel en leren ze er stapje voor stapje mee om te gaan. Verder bestaan er nog verschillende soorten jongensfietsen. Zo bestaat er de transportfiets voor jongens. Deze beschikken over een handige voordrager die het zeer gemakkelijk maakt om bagage te vervoeren. Niet langer hoeft de zware schooltas aan het stuur te hangen, maar kan deze op een veilige manier worden vervoerd. De stadsfiets is een veel voorkomend model dat op de meeste schoolpleinen terug te vinden is. Grotere modellen beschikken vaak over een aantal versnellingen en snelbinders op de bagagedrager. Een mountainbike of zelfs een BMX is ook te verkrijgen bij Ado Bike. Deze fietsen worden vaak voor een specifiek doel gebruikt zoals stunten of off-road rijden.

Alle jongensfiets maten

De beschikbare maten zijn: Jongensfiets 12 inch, Jongensfiets 14 inch, Jongensfiets 16 inch, Jongensfiets 18 inch, Jongensfiets 20 inch, Jongensfiets 22 inch, Jongensfiets 24 inch en jongensfiets 24 inch met versnellingen, Jongensfiets 26 inch en Jongensfiets 26 inch met versnellingen

Goedkope jongensfiets

Een goedkope jongensfiets kunt u altijd bij Ado Bike vinden! Voor alle fietsen van Altec hebben wij namelijk de laagste prijs van Nederland. Dit doen wij door middel van het hanteren van de laagste prijsgarantie op onze website. Ziet u ergens anders een goedkope jongensfiets voor een lagere prijs, gaan wij er alsnog onder zitten! U geniet bij Ado Bike ook altijd 1 jaar garantie op elke fiets. Naast deze standaard diensten, stunten wij ook regelmatig met de prijzen. Wij werken namelijk nauw samen met onze leveranciers. Hierdoor komen bovenop de lage prijzen, ook acties en kortingen. Een goed alternatief voor een goedkope jongensfiets in doos bestellen, is de fiets rijklaar te laten bezorgen. Dit wil zeggen dat u de fiets voor 98% rijklaar krijgt. U hoeft alleen het stuur te verstellen en de trappers in te draaien, daarna kunt er gelijk op gereden worden! De kosten hiervoor bedragen wel €45, maar de goedkope jongensfiets zal in totaal nog steeds niet duur zijn! Hoe fijn is het als uw zoontje nog geen 10 minuten na ontvangst al kan genieten van zijn fiets.

Omdat jongens nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de jongensfiets ! Bekijk de populaire maten 24 inch en 26 inch. 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]