Handige fietskarren voor meer ruimte op de fiets

Gaat u op pad met de kinderen, hond, of heeft u behoefte aan meer bagageruimte? Dan is een fietskar erg handig. Voor veel fietskarren heeft Ado Bike ook regenhoezen, zo blijft alles droog. Ook kunt u bij ons shoppen voor handige accessoires.
12 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
12 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Fietskar

Op zoek naar een goede fietskar? Gebruikt u de fiets, maar heeft u te weinig ruimte om alles mee te nemen? Dan kan een fietskar hier de oplossing voor zijn. De fietskar wordt gekoppeld aan de fiets door middel van een bevestigingspaneel dat achter op de asmoer komt.

Kinderen of hond vervoeren? Gebruik een fietskar

De fietskar kan voor verschillende opties gebruikt worden. Het vervoeren van kinderen, transport of dieren kan gerealiseerd worden met de fietskar. De fietskar is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Kinderen meenemen? Dan is de Yepp trailer solo of duo een optie. Hond of boodschappen meenemen? Dan is de Yepp trailer dog een optie.

De fietskar wordt gekeurd na de productie. Iedere fietskar is uitgerust met een vlag om herkenbaar te zijn, een veiligheidsgordel en reflectoren in de velg en op de hoes.

Door het gebruik van de fietskar bent u niet geneigd om de auto te pakken wegens de ruimte van de transport of kinderen. Hierdoor blijft u in beweging en stimuleert dat naar positieve impulsen.