Bakfietsen

Elektrische bakfiets: Gegarandeerd de goedkoopste

4 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
4 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Bakfietsen

Waarom een bakfiets? Voor families met meerdere kinderen is om boodschappen gaan op fiets een heel karwei. Wanneer er zware tassen aan het stuur hangen zorgt dit voor een slechtere balans. Een bakfiets is hiervoor de perfecte oplossing zijn. Stiller en zuiniger dan een auto, maar met toch genoeg ruimte voor kinderen en spullen. Er is een tijd geweest dat van het straat beeld verdwenen was, maar tegenwoordig zijn ze weer terug van weg geweest. Van oorsprong zijn bakfietsen ontwikkeld voor transport van goederen. Echter het vervoer van mensen is echter net zo gebruikelijk geworden.

Kenmerken bakfietsen

Onze bakfietsen zijn voorzien van veiligheidsgordels voor veilig gebruik. Er passen tot 4 kinderen in de bak zodat het altijd gezellig is onderweg! De fiets is leverbaar in vier verschillende kleuren, kies dus zelf uw favoriete kleur. De bakfiets wordt geleverd inclusief huif / overdekking, zodat ook bij slecht weer alles en iedereen in de kar droog blijft. Ook zitten er op de bakfietsen versnellingen en bagagedragers. De versnelling zorgen er voor dat u ook zwaar beladen gemakkelijk onderweg bent. En de bagagedragers voorzien u van nog meer ruimte om spullen mee te vervoeren. Omdat een bakfiets een investering is snappen wij dat u graag zekerheid van kwaliteit wil hebben. Daarom zijn onze fietsen uitgerust meer een stevige houten bak, en extra stevig frame voor veilig vervoer. 

Veiligheid

Omdat er vaak kinderen vervoerd worden in bakfietsen is veiligheid extra belangrijk. Voor helmen, sloten en extra verlichting, bekijk ons gehele assortiment aan accessoires hier.

Onze fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een volledig afgemonteerde bakfiets. Wel zo gemakkelijk.

Bekijk gerust ons complete aanbod bakfietsen of maak gebruik van de filters om uw ideale bakfiets te kiezen en direct te bestellen.