0 producten

Geen producten gevonden

Elektrische Bakfiets

Voor families met meerdere kinderen is om boodschappen gaan op fiets een heel karwei. Wanneer er zware tassen aan het stuur hangen zorgt dit voor een slechtere balans. Een (elektrische) bakfiets zou hiervoor de perfecte oplossing zijn. Stiller en zuiniger dan een auto, maar met toch genoeg ruimte voor kinderen en spullen. Er is een tijd geweest dat van het straat beeld verdwenen was, maar tegenwoordig zijn ze weer terug van weg geweest. Van oorsprong zijn bakfietsen ontwikkeld voor transport van goederen. Echter het vervoer van mensen is echter net zo gebruikelijk geworden.

Kenmerken bakfietsen

Onze bakfietsen zijn voorzien van veiligheidsgordels voor veilig gebruik. Er passen tot 4 kinderen in de bak zodat het altijd gezellig is onderweg ! De fiets is leverbaar in vier verschillende kleuren, kies dus zelf uw favoriete kleur. Ook zitten er op de bakfietsen versnellingen en bagagedragers. De versnelling zorgen er voor dat u ook zwaar beladen gemakkelijk onderweg bent. En de bagagedragers voorzien u van nog meer ruimte om spullen mee te vervoeren. Omdat een bakfiets een investering is snappen wij dat u graag zekerheid van kwaliteit wil hebben. Daarom zijn onze fietsen uitgerust meer een stevige houten bak, en extra stevig frame voor veilig vervoer. 

2 of 3 wielen aan uw bakfiets?

De bakfietsen van Ado Bike hebben 2 of 3 wielen. Maar welke van de twee opties past het beste bij uw situatie. Om deze vraag te beantwoorden hebben we voor u een aantal voor- en nadelen op een rijtje gezet. Zo kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past.  

Tweewieler:

 • Fietst lichter dan een driewieler
 • Smaller dan een driewieler
 • Wendbaar
 • Comfortabeler op een oneffen wegdek
 • Langer en zwaarder dan een gewone fiets 
 • Soms lastig te balanceren tijdens het parkeren

Driewieler:

 • Ruimere bak
 • Van nature stabiel
 • Geen standaard nodig
 • Minder wendbaar, vooral met keren 
 • Bij hobbelige wegen minder comfortabel
 • Kan niet recht over een stoep

Om er echt achter te komen wat het beste bij u past, kunt u altijd langs komen in een van onze filialen. Hier staat ons vakkundig personeel voor u klaar om al u vragen te beantwoorden en te helpen met persoonlijk advies. Wij zijn ook beschikbaar voor al uw bakfiets reparaties.

E-bakfietsen

De bakfietsen van Ado Bike zijn allemaal elektrisch. Dit wil zeggen dat u tijdens het fietsen trapondersteuning ontvangt van een elektrische motor. De elektrische bakfiets is samen met de normale elektrisch fiets aan een sterke opmars bezig in Nederland. Fietsen met bakfietsen is vaak zwaar doordat de bak en de belading nogal zwaar kunnen zijn. Zeker als er langere afstanden van meer dan 5km met de bakfiets afgelegd worden kan dit een vervelend probleem worden. Gebruikt u de bakfiets bijvoorbeeld dagelijks voor het ophalen van uw kinderen of het vervoeren van boodschappen, kan een elektrische bakfiets een perfecte toevoeging zijn. Door de trapondersteuning en de versnellingen wordt optrekken bij een stoplicht ook een stuk fijner.

Voordelige elektrische bakfietsen

De elektrische bakfietsen van Ado Bike zijn nergens voordeliger te verkrijgen. U komt al snel uit op een voordeel van meer dan €1000! Het is aan u voor welk type e-bakfiets u gaat. Een ruimere 3 wieler met plek voor 2 tot 4 kinderen, of een compactere 2 wieler met meer wendbaarheid. Bekijk in de productspecificaties alle specificaties die van toepassing zijn op de elektrische bakfietsen.

Veiligheid

Onze fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een volledig afgemonteerde bakfiets. Wel zo gemakkelijk.

Bekijk in gerust ons complete aanbod elektrische bakfietsen of maak gebruik van de filters om uw ideale e-bakfiets te kiezen en direct te bestellen.