142 producten

Fietsstoeltje fiets kopen | voor 16.00 besteld = dezelfde dag verzonden

Wij houden van fietsen! Maar weet je wat nog leuker is dan alleen een mooie fietsroute maken? Dat is natuurlijk samen een ritje maken! Heb je jonge kinderen die nog niet zelf de fiets kunnen pakken? Dan is een fietsstoeltje dé oplossing. Wij hebben diverse kwalitatieve en veilige fietszitjes in verschillende vrolijke kleurtjes. Deze Fietsstoeltjes voor op de fiets hebben we voor diverse leeftijden. We hebben zitjes voor de allerkleinste die je kunt monteren aan het stuur van de fiets. Daarnaast hebben we ook, voor de iets oudere kinderen, reguliere achterzitjes en juniorzitjes die gemonteerd kunnen worden op de bagagedrager.

Deze type fietsstoeltjes hebben wij in ons assortiment:
- Fietsstoeltje fiets voor
- Fietsstoeltje fiets achter
- Juniorzitje

Daarnaast hebben we een ruim scala aan de beste merken onder Fietsstoeltjes:
- Bobike
- Yepp 
- Thule
- Polisport 
- Qibbel

Fietsstoeltje fiets achter

Goed nieuws! Op iedere reguliere dames- of herenfiets kun je een Fietsstoeltje achter monteren. Heb je dus een goede fiets met een sterke bagagedrager? Dan heb je geen moederfiets nodig.

Van een fietszitje achter kun je gebruik maken wanneer je kinderen hebt van 3 jaar of ouder. Let op, deze kinderen moeten, om veilig plaats te kunnen nemen in het fietsstoeltje, minstens 9 kilo wegen! Zijn je kinderen 6 jaar of ouder en willen zij nog achterop plaatsnemen? Dan kun je overgaan op een juniorzitje. Dit zitje is geschikt tot een jaar of 8. Wanneer je zoon of dochter oud genoeg is om zelf de fiets te pakken kun je het best een kijkje nemen bij onze stoere jongens- en meisjesfietsen.

Fietsstoeltje voor

Voor de allerkleinste koters hebben wij diverse leuke fietsstoeltjes voor. Deze fietsstoeltjes kun je monteren aan het stuur of de stuurpen van je fiets. Wanneer je kiest voor een fietszitje voor, zit je gezellig dichtbij je zoon of dochter. Zo kan hij / zij mama of papa goed in de gaten houden! Zo kun je dus nog steeds af en toe een gekke bek naar elkaar trekken onderweg ;)!

Wanneer kiezen voor een fietsstoeltje voor?

Nu resteert nog de vraag: wanneer kies je voor een fietsstoeltje aan het stuur? Je kunt kiezen voor deze optie wanneer je baby minstens 9 maanden oud is én zelfstandig rechtop kan zitten. Baby’s jonger dan 9 maanden zijn nog te kwetsbaar om plaats te nemen op de fiets. Deze baby’s zouden wel plaats kunnen nemen in de laadbak van een (elektrische) bakfiets. Hierin kan een stoeltje gemonteerd worden waarin het kindje veilig plaats kan nemen. Let op: Wanneer je een Fietsstoeltje voor wilt monteren raden wij altijd een moederfiets aan. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen met de veiligheid en comfort van moeder en kind in gedachte. Monteer je het zitje toch op een reguliere fiets? Dan zul je erg weinig ruimte hebben om de trapbewegingen te maken die bij het fietsen komt kijken. Dit is niet alleen erg ongemakkelijk maar kan ook voor onveilige situaties zorgen.

Fietsstoeltje fiets kopen; hier moet je op letten!

Veiligheid is natuurlijk altijd belangrijk, maar dit is nog extra belangrijk wanneer het gaat om jonge en kwetsbare kinderen. Daarom beschikken onze Fietsstoeltjes standaard over een aantal kenmerken die de veiligheid van ouder en kind bevorderen.
Hieronder hebben we een aantal kenmerken voor je op een rijtje gezet waaraan al onze stoeltjes voldoen:

- Al onze zitjes beschikken over een veilige gordel met minstens een 2 handelingssysteem waaruit het kind zich niet zomaar los kan peuteren.
- De rugleuningen van de stoeltjes zijn stevig en bieden genoeg ondersteuning
- De voeten van het zittende kind kunnen vastgezet worden met een riempje
- Onze fietsstoeltjes hebben geen scherpe randen

Aanvullende accessoires fietszitje

Maak elk ritje extra comfortabel door middel van een aantal handige aanvullende gadgets! Denk aan bijvoorbeeld aan een handige slaaprol. Hierop kunnen de kleintjes vooraan heerlijk een klein dutje doen. Instaleer je een windscherm aan het stuur? Dan heeft je kleine koter onderweg geen last van vervelende vliegjes. Daarnaast kiezen sommige ouders ervoor om gebruik te maken van een kinderhelm.

Fietsstoeltje kopen op Adobike.nl

Een fietsstoeltje kopen kan eenvoudig en veilig via Adobike.nl. Wanneer je een bestelling op een werkdag voor 16.00 plaats sturen wij deze dezelfde dag nog op! Vaak heb je jouw bestelling dan al de volgende dag in huis. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kun je altijd nog contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag met al je vragen.


Onze Fietsstoeltjes zijn stevig, veilig en altijd snel bezorgd!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]