Op zoek naar een andere fiets of iets heel anders? Bekijk dan deze categorie!

In deze categorie kunt u van alles vinden. Een leuk accessoire voor uw fiets of de fiets van uw kind. Denk hierbij aan een krat, mand, bel, zadel, fietsvlaggetje en nog veel meer! Toch op zoek naar een fiets? Kijk dan eens naar de categoriën als bakfietsen

Weergave 1 to 24 van 2745 totaal
Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Weergave 1 to 24 van 2745 totaal
Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Overige fietsen

Bekijk hier ons aanbod van al onze overige fietsen. Alle fietsen die niet in een andere categorie vallen vindt u hier. Het aanbod van Ado Bike is zeer uitgebreid en divers, waardoor niet alles in de reguliere categorieën past. De verschillende fietsen in deze categorie beschikken over zeer uiteenlopende specificaties en zijn zeer uitgebreid. Maak gebruik van het filter aan de linkerkant van deze pagina om het product van uw keuze te vinden of scroll door het complete aanbod en vind wat u zoekt. Niet alleen fietsen, maar ook onderdelen en accessoires zijn hier te vinden. Mocht u dus zelf handig genoeg zijn om aan een fiets te sleutelen, bent u bij Ado Bike aan het juiste adres! Heeft u hulp nodig, of bent u gewoon opzoek naar meer informatie? Neem dan contact top met onze behulpzame klantenservice! Zij helpen u graag verder en staan altijd klaar met raad en daad. Ook is het mogelijk een van onze winkels te bezoeken voor persoonlijk advies over uw fiets.

 Overige fietsen

Modellen

Voor iedereen en elke situatie heeft Ado Bike wel een geschikt fiets. Jong, oud, dame of heer, allemaal kunnen ze bij ons terecht voor de perfect passende fiets. Omdat iedereen een eigenvoorkeur heeft, zullen niet veel mensen naar dezelfde overige fiets opzoek zijn. De ene heeft een fiets nodig voor naar school en de ander voor uitdagende pleziertocht door de bossen van Nederland. Dit zijn verschillende modellen die in deze categorie beschikbaar zijn: Transportfietsen, stadsfietsen, omafietsen, vouwfietsen, BMX fietsen, Mountainbikes en kinderfietsen.

Enkele populaire modellen:

 • Transportfietsen zijn perfect voor woon- werkverkeer of een ritje naar bijvoorbeeld school. In deze overige fietsen categorie, zijn ze uitgerust met een voordrager waarmee het erg makkelijk spullen vervoeren is. Denk hierbij aan schooltassen, laptops of boeken. Vaak beschikken deze fietsen over meerdere versnellingen waardoor het extra gewicht van de voordrager en de bagage niet opvalt. Speciale onderdelen zoals het stuurslot en dubbelpotige standaard komen ook goed van pas op deze fietsen.

 • Stadsfietsen zijn wellicht de meest bekende fietsen van Nederland. Ze kunnen heel simpel zijn, maar ook extra luxe en comfortabel uitgerust. Perfect voor de korte en lange afstanden zoals dagelijkse ritjes of pleziertochten en zelfs fietsvakanties. Een stadsfiets met versnellingen, verende voorvork en handremmen is vaak een van de meest luxe uitvoeringen, maar er zijn ook goedkopere modellen beschikbaar natuurlijk.

 • Een andere zeer populaire overige fiets categorie is de kinderfiets. Hierin kunt u zeer veel fietsen vinden die perfect passen bij kinderen. Ook deze fietsen kennen onderling veel verschillen. Fietsmerken hebben allemaal hun eigen manier van ontwerpen en produceren. Kijk van te voren goed naar wat u zou willen hebben en kijk eventueel ook naar de specificaties.

Tweedehands fietsen

Op deze pagina vindt u ook alle tweedehands fietsen die nog een kans verdienen. Deze fietsen zijn natuurlijk gewoon helemaal in orde, maar zijn extra voordelig, omdat ze al eens eerder gebruikt zijn. Een ideale manier voor de mensen met een wat kleinere portemonnee om een goedkope fiets aan te schaffen.