E-bike testen | Gratis, vrijblijvend en met vakkundig advies!

30
Elektrische 5 jaar extra garantie op jouw e-bike! In de winkels op 20,21 & 22 november. De 5 jaar garantie is geldig op geselecteerde e-bikes.
Lees meer
Sorteer op:
Black Friday
Black Friday
Black Friday
Black Friday
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Laagste prijsgarantie
Sale
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Laagste prijsgarantie
Sale

Elektrische fiets testen

Gratis en vrijblijvend een e-bike testen in een van onze 3 filialen! Kom gezellig langs op 20, 21 of 22 november tijdens de opstapdagen van Ado Bike. Er staan genoeg test e-bikes om uit te kiezen, zodat iedereen een ritje kan maken. Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij en voorzien u van alle informatie over de fietsen. Zo weet u zeker dat een eventuele aankoop met vol vertrouwen gedaan kan worden. Kom gezellig langs voor een bak koffie en kom alles te weten over uw favoriete e-bike!

Bij aanschaf van een elektrische fiets ontvangt u GRATIS 5 jaar garantie t.w.v. €200,- . De actie loopt op geselecteerde e-bike in de betreffende winkel. 

Ook van deze acties genieten? Kom tijdens het weekend van 20,21 & 22 november langs voor de opstapdagen van Ado Bike. Alle filialen doen mee!

Wat valt allemaal onder die extra garantie? Dat is een hele hoop, namelijk:
Accu, motor, aandrijfunit, frame, zadel, achterlicht, bagagedrager, beschermplaat, derailleur voor, trapaslager, versnellingsbak, standaard, stuur, display, koplamp, verende voorvork, pedalen, velgen en nog veel meer (opsomming is niet volledig). De 5 jaar garantie is geldig op geselecteerde e-bikes.

Assortiment elektrische fietsen

Graag bieden wij een zo divers mogelijk assortiment aan. De kans dat u er in slaag de perfecte fiets te vinden, wordt zo alleen maar groter! We hebben fietsen van meer dan 10 verschillende merken. Deze zijn allemaal uit te proberen in een van onze filialen. Om van te voren te zien welke merken er beschikbaar zijn per filiaal, kunt u de onderstaande pagina’s bekijken. Hierop staat aangegeven welke merken er per winkel beschikbaar zijn. Ook kunt u hier de openingstijden per filiaal zien.

Test een e-bike

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag de juiste elektrische fiets te vinden! Online, maar ook zeker in de winkels is het aanbod e-bikes erg groot. De juiste fiets kiezen kan lastig zijn, zeker wanneer u er nog nooit op gereden heeft. De opstapdagen van Ado Bike bieden hiervoor de perfecte oplossing. Een vrijblijvende en gratis proefrit is een goede manier om er achter te komen of een e-bike bij u past. Wellicht heeft u al een merk of model in gedachten? Het kan ook zijn dat u er juist helemaal blanco in gaat. Wij helpen u in ieder geval altijd graag verder met het selecteren van de juiste elektrische fiets. Er bestaan een groot aantal verschillende elektrische fietsen. Een elektrische fiets testen is dan ook de perfecte manier om bekend te raken met alle verschillende onderdelen en specificaties. Voorafgaand aan de proefrit beantwoorden onze monteurs al uw vragen over de fiets. Ook stellen we de fiets op uw lichaamslengte af zodat u een eerlijke proefrit kan maken.

Fietsen testen

Ons assortiment is groot, maar natuurlijk niet onbeperkt. Mocht u een fiets niet bij een van onze winkels zien staan, bestaat de kans dat deze in een ander filiaal wel aanwezig is. Zo niet, kunt u ook onze website bekijken voor een e-bike die bij u past.