Omafiets 28 inch Zonder Versnellingen

Omafiets 28 inch zonder versnellingen

De meest verkocht fiets van heel Nederland is de omafiets. Deze fietsen zijn populair onder alle bevolkingsgroepen. Dit komt mede door de scherpe prijs en het feit dat de fiets erg onderhoudsarm is.
Weergave 1 to 24 van 36 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 36 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

28 inch omafiets zonder versnelling

Een 28 inch omafiets in één van de meest populaire fietsen van dit moment, in deze categorie zie je al onze omafietsen zonder versnellingen. De ene heeft liever versnellingen en den ander weer zonder. Vandaar deze keuze in ons ruime assortiment. 

Aanbod 28 inch omafietsen

De omafietsen in deze categorie hebben geen versnellingen, een terugtraprem en voor goede zichtbaarheid in het verkeer LED verlichting. Elders op de website vindt u de 28 inch omafietsen mét versnellingen. Daarnaast bieden we ook transportfietsen aan; deze fietsen hebben een iets robuuster frame en hebben standaard de voordrager op het stuur.

Omafiets 28 inch bestellen

Bekijk het complete aanbod aan 28 inch omafietsen, transportfietsen hierboven of stel aan de linkerzijde van de pagina de filters in, zodat u niet door tientallen fietsen hoeft te spitten om het model van uw wens te vinden. Besteld? Uw fiets wordt snel en gratis bij u thuis bezorgd.