Omafiets 28 inch Met Versnellingen

Omafiets 28 inch met versnellingen

Comfortabel onderweg met een omafiets? Kies dan voor de wat meer luxere uitvoering van dit model. Op deze fietsen zitten namelijk versnellingen waardoor u met gemak van rijsnelheid kan wisselen.
Weergave 1 to 24 van 29 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 29 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Omafiets 28 inch met versnellingen

De omafiets is een van de meest oude modellen die er bestaat. Sinds de negentiende eeuw worden deze fietsen al en masse geproduceerd door bijna elk merk. Het was zelfs voor een lange tijd zo dat er bijna geen andere modellen op de markt te vinden waren. Sindsdien zijn er wel een hoop verbeteringen toegepast op deze fiets. Zo beschikken fietsen in deze categorie allemaal over 3 of meer versnellingen. Hiermee kunt u ongehinderd van rijsnelheid wisselen. Door de versnellingen kunt u langere afstanden fietsen zonder echt moe te worden en blijft fietsen een plezier. De omafiets is ook in deze dagen nog steeds heel populair door het retro uiterlijk. Kenmerkend voor een omafiets zijn het unieke frame, jasbeschermers, snelbinders en mooie zadel. Het omafiets model 28 inch is de meest populaire maat binnen dit model. Geschikt voor volwassenen of kinderen vanaf 16/17 jaar. Veel van onze omafietsen zijn tevens transportfietsen. Dit betekent dat er een voordrager op de fiets zit. Door deze voordrager is de bagage ruimte aanzienlijk groter dan wanneer u alleen gebruik maakt van de standaard bagagedrager. Heeft u behoefte aan nog meer ruimte om spullen mee te vervoeren? Kies er dan voor om een krat of mand op de voordrager te monteren. Boodschappen, boeken en andere spullen kunt hier gemakkelijk in kwijt tijdens uw fietstocht.

Soorten omafiets 28 inch met versnelling

Ondanks de naam zijn omafietsen in principe ook geschikt voor mannen. Het oude omafiets model is namelijk uniseks. Het komt steeds vaker voor dat ook mannen een fiets pakken zonder extra tussenstang. Heeft u interesse in een opafiets, kijk dan hier verder. Onze omafietsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Denk hierbij aan blauw, grijs, groen en zwart. Heeft u interesse in een wat meer unieke fiets met een mooi design? Kies dan bijvoorbeeld voor een fiets met een camouflage of cartoonprint.