Omafiets 28 inch Zonder Versnellingen

Omafiets 28 inch zonder versnellingen

De meest verkocht fiets van heel Nederland is de omafiets. Deze fietsen zijn populair onder alle bevolkingsgroepen. Dit komt mede door de scherpe prijs en het feit dat de fiets erg onderhoudsarm is.
Weergave 1 to 24 van 36 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 36 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Omafiets 28 inch

De meest verkochte fiets van dit moment is een 28 inch omafiets. Dit model is vooral onder jongeren zeer populair. Dat heeft alles te maken met de lage prijs en – door het gebruik van eenvoudige materialen - het geringe onderhoud. Een 28 inch omafiets heeft de grootste wielmaat die er is. Geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 1,50 meter. Door de verstelbare stuurpen en het zadel kunt u de fiets afstellen op de manier die u het prettigst vindt. Natuurlijk helpt de juiste maat van het frame ook bij een zo comfortabel mogelijke zit.

Aanbod 28 inch omafietsen

De omafietsen in deze categorie hebben geen versnellingen, een terugtraprem en voor goede zichtbaarheid in het verkeer LED verlichting. Elders op de website vindt u de 28 inch omafietsen mét versnellingen. Daarnaast bieden we ook transportfietsen aan; deze fietsen hebben een iets robuuster frame en hebben standaard de voordrager op het stuur.

Omafiets 28 inch bestellen

Bekijk het complete aanbod aan 28 inch omafietsen, transportfietsen hierboven of stel aan de linkerzijde van de pagina de filters in, zodat u niet door tientallen fietsen hoeft te spitten om het model van uw wens te vinden. Besteld? Uw fiets wordt snel en gratis bij u thuis bezorgd.