Omafiets 26 inch | 10-14 jaar

Omafiets 26 inch voor kinderen van 10-14 jaar

Voor kinderen van 10 tot 14 jaar is er de omafiets van 26 inch. Naar de middelbare school op een comfortabele en stijlvolle fiets? Dan is de omafiets een perfect model voor uw kind. Door het elegante en klassieke design is uw kind verzekerd van een mooie fiets.

7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Omafiets 26 inch

Een klassieke omafiets 26 inch is een mooie fiets voor uw zoon of dochter. U leest het goed, deze fiets is echt niet alleen maar voor meisjes. Het is een van de meest verkochte fietsen in Nederland. Dat heeft natuurlijk te maken met de lage prijs, maar ook met het comfort wat een omafiets biedt. Dankzij de lage instap en de positie van het zadel en het stuur zit iedereen prettig op de fiets.

Welke omafiets kiest u?

Gaat u voor een mooie zwarte uitvoering, of toch liever voor de witte uitvoering zoals deze Static Omafiets de luxe of toch voor een leuke gekleurde versie van de 26 inch omafiets. Perfect geschikt voor kinderen die aan het eind van de basisschool zijn of beginnen op het voortgezet onderwijs. Houd bij het aanschaffen rekening met de lengte; kinderen van ongeveer 140-150 centimeter passen het best op de omafiets 26 inch.Al onze omafietsen zijn voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen; LED verlichting en een goede terugtraprem. Sommige modellen hebben 3 versnellingen om het fietsen wat te vergemakkelijken. U kunt de fiets compleet maken met een kettingslot, voordrager en bijpassend krat.

Een ander groot voordeel van een omafiets is dat er niet veel onderhoud nodig is. De simpele onderdelen zijn eventueel gemakkelijk en goedkoop te vervangen. Dus naast dat de fiets van zichzelf al goedkoop is, bespaart u ook op het onderhoud. Vind een geschikte omafiets 26 inch door gebruik te maken van het filter en bestel direct. We verzenden elke bestelling boven de €100,00 gratis.

Framemaat berekenen

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Een te grote fiets kopen voor uw kind kan in eerste instantie een goed idee lijken omdat de fiets dan langer mee kan gaan, echter is dit niet aan te raden. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide voeten bij de grond kan komen, dit in verband met de veiligheid. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!