Omafiets 24 inch | 8-12 jaar

Omafiets 24 inch voor kinderen van 8-12 jaar

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar zijn er de omafietsen van 24 inch. Voor uw kind dat zelfstandig naar school moet fietsen, is een fijne en mooie fiets erg belangrijk. De omafiets is, door het simpele maar unieke design, al meer dan een eeuw lang de keuze van mensen van over de hele wereld.
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Omafiets 24 inch

Een 24 inch omafiets is de perfecte tweewieler voor uw opgroeiende zoon of dochter. Een klassieke omafiets heeft een karakteristieke uitstraling met het hoge stuur. Deze zitpositie zorgt voor een comfortabel ritje naar school of de sportclub. Het is een populaire fiets; van kinderen tot studenten, iedereen heeft wel eens een omafiets gehad. En een omafiets is niet per se alleen maar voor meisjes; ook jongens zie je er op rijden.

Een omafiets vergt relatief weinig onderhoud, omdat er veelal gebruik wordt gemaakt van simpele onderdelen. De meeste 24 inch omafietsen hebben geen versnellingen en een simpele terugtraprem. Dit merk je in de lage aanschafprijs en dus ook in het onderhoud. Aan de andere kant geldt dat een omafiets daardoor het meest geschikt is om korte afstanden te overbruggen.

Aanbod 24 inch omafietsen

We hebben een mooie selectie aan omafietsen gemaakt. In bijna elke kleur is er wel een model beschikbaar. Sommigen zelfs met versnellingen en LED verlichting. Maak de omafiets compleet met een leuk accessoire; een krat voor op de voordrager of een slot om de fiets te beschermen tegen diefstal.

Deze 24 inch maat is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud van ongeveer 1,40 meter lang. Een andere maat nodig? Bekijk het aanbod 22” en 26” omafietsen.