Omafiets 20 inch | 6-8 jaar

Omafiets 20 inch voor kinderen van 6-8 jaar

Voor kinderen van 6 tot 8 jaar zijn er de omafietsen van 20 inch. Op deze fietsen kan uw kind goed leren fietsen in het verkeer en op straat. Een omafiets is onderhoudsarm en erg goed geprijsd.
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Omafiets 20 inch

Een 20 inch omafiets is een model dat perfect is voor jonge kinderen, tussen de 6 en 8 jaar oud. De 20 inch omafiets is één van de populairste fietsen onder kinderen. Hij is zeer geschikt voor korte afstanden en zit door het typische stuur erg prettig en comfortabel. Een omafiets heeft geen versnellingen of andere complexe onderdelen. Daardoor is het naast een hip model, ook één van de goedkoopste fietsen op de markt. Een omafiets vergt daarbij weinig onderhoud, wat ook weer scheelt in de kosten.

Assortiment omafiets 20 inch

De omafietsen van 20 inch zijn leverbaar in veel trendy kleuren. Van wit tot roze en van blauw tot zwart. Voor elk kind hebben we de mooiste omafiets direct uit voorraad leverbaar. Natuurlijk zijn er ook andere maten omafietsen, kijk voor een maatje groter bij de 22 inch omafietsen. En voor leuke fietsaccessoires bent u bij ons ook aan het juiste adres.