28 producten

Omafiets 28 inch

De omafiets 28 inch is de meest verkochte fiets van dit moment. Dit model is vooral onder jongeren zeer populair. Dat heeft alles te maken met de lage prijs en – door het gebruik van eenvoudige materialen - het geringe onderhoud. Een 28 inch omafiets heeft de grootste wielmaat die er is. Geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 1,50 meter. Door de verstelbare stuurpen en het zadel kunt u de fiets afstellen op de manier die u het prettigst vindt. Natuurlijk helpt de juiste maat van het frame ook bij een zo comfortabel mogelijke zit. Een fiets met versnellingen? Bekijk dan eens ons aanbod stadsfietsen

Een klassieke tweewieler

De omafiets 28 inch is één van de meest klassieke modellen die er bestaat. Sinds de negentiende eeuw worden deze fietsen al en masse geproduceerd door bijna elk merk. Het was zelfs voor een lange tijd zo dat er bijna geen andere modellen op de markt te vinden waren. Sindsdien zijn er wel een hoop verbeteringen toegepast op deze fiets. Zo beschikken fietsen in deze categorie allemaal over 3 of meer versnellingen. Hiermee kunt u ongehinderd van rijsnelheid wisselen. Door de versnellingen kunt u langere afstanden fietsen zonder echt moe te worden en blijft fietsen een plezier. De omafiets is ook in deze dagen nog steeds heel populair door het retro uiterlijk. Kenmerkend voor een omafiets zijn het unieke frame, jasbeschermers, snelbinders en mooie zadel. Het omafiets 28 inch is de meest populaire maat binnen dit model. Geschikt voor volwassenen of kinderen vanaf 16/17 jaar. Veel van onze omafietsen zijn tevens transportfietsen. Dit betekent dat er een voordrager op de fiets zit. Door deze voordrager is de bagage ruimte aanzienlijk groter dan wanneer u alleen gebruik maakt van de standaard bagagedrager. Heeft u behoefte aan nog meer ruimte om spullen mee te vervoeren? Kies er dan voor om een krat of mand op de voordrager te monteren. Boodschappen, boeken en andere spullen kunt hier gemakkelijk in kwijt tijdens uw fietstocht.

Soorten & Kleuren

Ondanks de naam zijn omafietsen in principe ook geschikt voor mannen. Het oude omafiets model is namelijk uniseks. Het komt steeds vaker voor dat ook mannen een fiets pakken zonder extra tussenstang. Heeft u interesse in een opafiets, kijk dan hier verder. Onze omafietsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Denk hierbij aan;

  • Blauw
  • Groen
  • Grijs
  • Zwart
  • Rood
  • Wit

 Heeft u interesse in een wat meer unieke fiets met een mooi design? Kies dan bijvoorbeeld voor een fiets met een camouflage of cartoonprint. 

Omafiets 28 inch bestellen

Bekijk het complete aanbod aan 28 inch omafietsen zoals deze prachtige Cortina Omafiets, of wat te denken van de populaire Cortina Soul Omafiets. Bestellen kan eenvoudig en snel bij Adobike.nl! Profiteer van de hoge kortingen en fiets binnenkort op je eigen Omafiets 28 inch!