6 producten

Omafiets 24 inch

Een 24 inch omafiets is de perfecte tweewieler voor uw opgroeiende zoon of dochter. Een klassieke omafiets heeft een karakteristieke uitstraling met het hoge stuur. Deze zitpositie zorgt voor een comfortabel ritje naar school of de sportclub. Het is een populaire fiets; van kinderen tot studenten, iedereen heeft wel eens een omafiets gehad. En een omafiets is niet per se alleen maar voor meisjes; ook jongens zie je er op rijden. Een omafiets vergt relatief weinig onderhoud, omdat er veelal gebruik wordt gemaakt van simpele onderdelen. De meeste 24 inch omafietsen hebben geen versnellingen en een simpele terugtraprem. Dit merk je in de lage aanschafprijs en dus ook in het onderhoud. Aan de andere kant geldt dat een omafiets daardoor het meest geschikt is om korte afstanden te overbruggen. Omafietsen komen erg veel in Nederland voor. Het was zelfs voor een lange tijd zo dat er geen andere damesfietsen gemaakt werden. Het design van toen beviel erg goed dus werd er lange tijd niks veranderd. Ook nu nog zijn de design keuzes terug te vinden in bijna elke omafiets.

Assortiment omafiets 24 inch

We hebben een mooie selectie aan omafietsen gemaakt. In bijna elke kleur is er wel een model beschikbaar. Sommigen met handrem, terugtraprem en LED verlichting. Maak de omafiets compleet met een leuk accessoire; een krat voor op de voordrager of een slot om de fiets te beschermen tegen diefstal. De voordrager is op veel fietsen te vinden. Het is een zeer praktische toevoeging die uw omafiets in essentie omtovert tot een transportfiets. U kunt hiermee meer bagage vervoeren zonder dat het een gevaar op de weg wordt. Op fietsen waarbij geen voordrager inbegrepen zit, kunt u in de meeste gevallen er eentje toevoegen. Let wel op de maar van de voordrager en of de fiets hiervoor geschikt is.

Kleur Jongensfiets 24 inch

Elk kind heeft zo zijn eigen visie op wat mooi en niet mooi is. Al vroeg beginnen kinderen met aangeven wat ze leuk vinden. Dit hoeft niet altijd hetzelfde te zijn als de voorkeuren van de ouders. Daarom heeft Ado Bike een groot aantal verschillende kleuren wanneer het op jongensfietsen aankomt. Er zijn hele basic kleuren die veel voorkomen en goed passen wanneer het op fietsen aankomt. Denk hierbij aan de kleuren zwart, zilver, wit en blauw. Echter voor de kinderen die wat meer van afwisseling houden zijn er ook veel leuke designs, patronen en kleuren combinaties gemaakt. Zo zit er voor elk kind wel wat geschikts tussen.

Merken omafiets 24 inch

Omdat er veel kinderen zijn die fietsen, zijn er ook veel kinderfietsen waar uit te kiezen valt. Veel fietsmerken zijn op dit grote aandeel van de fietsenmarkt gesprongen. Kinderen fietsen over het algemeen ook meer dan volwassen. Daarom heeft u bij Ado Bike de keuze uit veel verschillende merken wanneer u een omafiets 24 inch wilt kopen. Er zijn zelfs enkele merken die zich volledig gespecialiseerd hebben in het ontwikkelen en produceren van kinderfietsen. Wij hebben 24 inch omafietsen van de volgende merken:

Deze 24 inch maat is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud van ongeveer 1,40 meter lang. Een andere maat nodig? Bekijk het aanbod 22 inch en 26 inch omafietsen en bereken hier de geschikte framemaat van de fiets voor uw kind.

Framemaat berekenen

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Een te grote omafiets kopen voor uw kind kan in eerste instantie een goed idee lijken omdat de fiets dan langer mee gaat echter is dit niet aan te raden. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide voeten bij de grond kan komen, dit in verband met de veiligheid. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 24 inch fiets!