Omafietsen

Goedkope Omafiets online bestellen

De Omafiets is één van de meest geproduceerde fietsmodellen ter wereld. De omafiets heeft een klassiek en tijdloos design. Jaren lang fietsen mensen van over de hele wereld op dit elegante model. Veel omafietsen zijn simpel qua techniek, maar sommige zijn ook wat luxer en beschikken over versnellingen.

Weergave 1 to 24 van 95 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 95 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Omafietsen 

Omafietsen zijn een zeer populaire variant onder jongeren, met name studenten. Het is een fiets met een nostalgische uitstraling zonder fratsen, gebaseerd op de originele Hollandsche fiets. Het damesframe met lage instap zorgt voor het nodige gemak. Een omafiets is door het gebruik van eenvoudige onderdelen zeer onderhoudsvriendelijk. Ook omdat er weinig, meestal zelfs helemaal geen versnellingen op zitten en is voorzien van een terugtraprem.

Op een omafiets zit je erg comfortabel dankzij het hoge stuur en de afstand tot de zitpositie. Het is daardoor een degelijke fiets voor dagelijkse korte ritjes. Voor langere ritten en meer stevigheid raden we aan om eens rond te kijken in ons assortiment transportfietsen of stadsfietsen in heren- of damesuitvoering.

De verschillende maten van de Omafiets

De omafiets is er in verschillende maten die we hieronder voor u zullen benoemen.

- Omafiets 20 inch: 6-8 jaar

- Omafiets 22 inch: 7-9 jaar

- Omafiets 24 inch: 8-12 jaar

- Omafiets 26  inch: 10-14 jaar

- Omafiets 28 inch: 12+ jaar

 

Maak je omafiets compleet 

Een omafiets is al verkrijgbaar vanaf €154,00. Het is leuk om je fiets uit te rusten met accessoires zoals snelbinders, een goed kettingslot of een hippe krat om er helemaal je eigen fiets van te maken. Gemakkelijk om zelf te monteren.

Bekijk ons comlete assortiment van de omafiets; ga je voor een klassiek zwart model of voor een witte met hippe bloemenprint? De keus is aan jou.

We leveren onze fietsen standaard in doos, waarbij het zadel, stuur en trappers zelf gemonteerd dienen te worden. Uiteraard kun je ook kiezen voor een volledig afgemonteerde fiets; een stukje meer gemak tegen een scherp tarief.