De aller nieuwste fietsen voor een scherpe prijs. Bestel nu bij Ado Bike!

Op deze pagina staan de nieuwste fietsen binnen onze collectie. Hier kunt u Damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen en nog veel meer andere fietsen vinden. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fietsen door deze pagina in gaten te houden.

Tijdelijke Actie! Ontvang bij aankoop van een Cortina 28 inch een gratis insteekketting t.w.v. €23,95. Het artikel komt automatisch in uw winkelwagen.

Weergave 1 to 24 van 82 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 82 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Nieuwe collectie fietsen

Wij zijn continu bezig om onze collectie aan fietsen te vernieuwen, zodat wij altijd meegaan met de nieuwste trends. Hier vindt u alle fietsen die allemaal nieuw bij ons binnen zijn gekomen. Omdat hier alle nieuwste fietsen worden weergegeven, kunt u het beste even gebruik maken van het filter om de nieuwe collectie overzichterlijker te maken en naar uw wensen aan te passen. Op die manier vindt u het model en de uitvoering die geheel naar uw smaak is. De nieuwe collectie biedt namelijk voor ieder wat wils; van kinderfietsen tot stadsfietsen, e-bikes en alles wat daartussen zit. 

Aanbod nieuwe collectie

In ons aanbod vindt u onder andere leuke jongensfietsen, meisjesfietsen, transportfietsen en e-bikes. Uiteraard van de sterke merken die u van ons gewend bent, zoals Altec, Qwic en Cortina. Leverbaar in diverse kleuren, framematen en compleet te maken met allerlei handige accessoires. Ook het soort remmen en het aantal versnellingen verschilt per model. Bekijk het uitgebreide aanbod en bestel direct uw nieuwe fiets!