De aller nieuwste fietsen voor een scherpe prijs. Bestel nu bij Ado Bike!

23
Opzoek naar de nieuwste modellen met populaire kleuren? Hier vindt u de nieuwste fietsen in de collectie. Wacht u al een tijdje op de leukste kleuren van pop
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Laagste prijsgarantie
Sale
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Laagste prijsgarantie

Nieuwe fietsen collectie

Wij zijn continu bezig om onze collectie aan fietsen te vernieuwen, zodat wij altijd meegaan met de nieuwste trends. Hier vindt u alle fietsen die allemaal nieuw bij ons binnen zijn gekomen. Wanneer u deze pagina in de gaten houdt, zult u merken dat er continu fietsen bijkomen. Dit heeft alles te maken met het seizoen en het jaar waarin we leven. Denk hierbij aan schoolfietsen in augustus en september, mountainbikes in de lente en elektrische fietsen in de zomer. Ook brengt bijna elk merk jaarlijks een nieuwe collectie uit. Deze kan bestaan uit verschillende kleuren of nieuwe uitvoeringen van bestaande modellen. Zowel voor kinderfietsen als volwassen fietsen worden er genoeg innovaties gedaan. Dit betekend dat nieuwe modellen over leuke snufjes beschikken. Denk hierbij aan de nieuwe fietsen van Cortina met een USB lader in het frame. Het mooie aan deze nieuwe collecties is ook dat oudere modellen vaak goedkoper worden. Heeft  dus niet zo’n behoefte aan het nieuwste van het nieuwste, maar juist een wat voordeliger model, kan deze categorie erg interessant zijn.

Aanbod nieuwe collectie

In ons aanbod vindt u onder andere leuke jongensfietsen, meisjesfietsen, transportfietsen en e-bikes. Uiteraard van de sterke merken die u van ons gewend bent, zoals AltecQwic en Cortina. Leverbaar in diverse kleuren, framematen en compleet te maken met allerlei handige accessoires. Ook het soort remmen en het aantal versnellingen verschilt per model. Bekijk het uitgebreide aanbod en bestel direct uw nieuwe fiets! Jongens en meisjesfietsen zullen bijvoorbeeld veel toegevoegd worden een paar maanden voordat de scholen beginnen. Vraag onze klantenservice wanneer en welke fietsten populair zijn.

De juiste nieuwe fiets vinden

Omdat hier alle nieuwste fietsen worden weergegeven, kunt u het beste gebruik maken van de filter om de nieuwe collectie overzichtelijker te maken. Zo kunt u deze helemaal indelen en aanpassen naar uw wensen. De filters zijn de vinden aan de linkerkant van uw scherm. U kunt er ook 2 tegelijk aan zetten voor een specifieker beeld. Op die manier is het makkelijker het gewenste model te vinden in de berg van nieuwe fietsen. De nieuwe collectie biedt namelijk voor ieder wat wils; van kinderfietsen tot stadsfietsen, e-bikes en alles wat daartussen zit. Omdat er zoveel verschillende fietsen in deze categorie staan, zijn er ook erg vee filters. Heeft u hulp nodig bij het filteren of wilt u gewoon wat meer informatie? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice.