Montage Handleidingen

Onze fietsen worden doorgaans in doos geleverd, deze fietsen zijn voor 85% afgemonteerd. Dit betekent dat u nog het één en ander in elkaar moet zetten. Hiervoor is geen specifieke kennis nodig, een inbussleutel, schroevendraaier en een steeksleutel voldoet. Na het monteren/vastzetten van het stuur, pedalen, zadel en in enkele gevallen het voorwiel is de fiets gereed voor gebruik. Bekijk hier de montage tabel  voor een Altec of Umit fiets.

Hieronder vindt u verschillende handleidingen die u kunnen helpen bij het afmonteren van de fiets. Sommige handleidingen zijn specifiek voor een bepaald merk, andere zijn algemeen.

Wanneer u een fiets rijklaar besteld, is de levertijd 5 werkdagen. U ontvangt wel bericht over de bezorgdatum uiteraard. Om schade te beperken worden het stuur en de trappers niet afgemonteerd. Let op bij het monteren van de trappers dat er een linker en rechter pedaal is. Zie hier een video die u kan helpen bij het monteren van de pedalen.

Wij raden aan om de fiets binnen 3 maanden langs een fietsenmaker te brengen voor een onderhoudsbeurt, zodat alles essentiële onderdelen nagetrokken worden. Hiermee voorkomt u overbodige reparaties die zich voor kunnen doen!

Montage handleidingen per categorie:

 

Montagehandleiding transportfiets      Montagehandleiding omafiets      Montagehandleiding stadsfiets      Montagehandleiding kinderfiets      Montagehandleiding Mountainbike

Kijk hier voor Elektrische fietsen. 

Montage video per merk:

 

               

Montage video Altec fietsen:

 

              

 

       

© 2009-2019 Ado Bike.