Zonix fietsen: Groot assortiment, Scherpe Prijzen

0
Zonix is een Nederlands fietsmerk dat bekend staat om het uitgebreide assortiment en scherpe prijzen. U kunt bij Ado Bike terecht voor een groot aantal verschillende Zonix fietsen. Bijvoorbeeld een omafiets, transportfiets, BMX en ook elektrische fietsen.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Zonix fiets 

Het merk Zonix heeft een zeer uitgebreid assortiment aan fietsen. Het uitgangspunt van dit merk is goede kwaliteit tegen een lage prijs. Alle fietsen hebben optimale rijeigenschappen waardoor u nooit te veel hoeft te betalen. Dit merk is constant in beweging en let goed op de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen en fietstechniek. Er komen elk jaar nieuwe modellen op de markt. De kleuren van de fietsen zijn kenmerkend voor de seizoenen, maar passen ook goed tussen het hedendaagse stadsbeeld van nu. Een Zonix fiets kan u veel plezier opleveren en zorgen voor comfortabele fietstochten. Met een groot aantal fietsmodellen zit er voor iedereen wel een geschikte Zonix fiets tussen. Zonix is een Nederlands fietsmerk dat wordt gevoerd door Zo Bicycle. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets, transportfiets of zelfs een bakfiets, Zonix heeft de juiste fiets voor u beschikbaar. Op zoek naar een elektrische Zonix fiets? Ook hiervoor kunt u terecht bij Ado Bike.

Soorten Zonix fiets

Omdat er in Nederland heel veel mensen fietsen, zijn er ook veel verschillende fietswensen. Zonix heeft hier goed op ingespeeld door een groot aantal fietssoorten uit te brengen. Als eerste is er de Zonix transportfiets. Deze fietsen beschikken over een handige voordrager die het vervoeren van bagage en tassen een stuk makkelijker maakt. Vaak zit er eens stuurstabilisator op deze fietsen om te zorgen dat de bagage niet omvalt. Een Zonix Transportfiets is zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar. Een Zonix omafiets kunt u herkennen aan de dichte kettingkast, jasbeschermers en dubbele frame. Dit model is al jaren lang een van de meest populaire van Nederland. Sommige omafietsen van Zonix hebben een voordrager, waardoor deze ook als transportfiets gebruikt kan worden. Een Omafiets is vaak laag in onderhoud en zorgt voor een fijne zithouding. Een Zonix stadsfiets is het perfecte voorbeeld van een degelijke fiets. Zonder al te veel poespas en scherp geprijsd. Op deze fietsen fietst u comfortabel van A naar B.

  • Kinderfiets
  • Speciale fietsen
  • Elektrische fietsen

Zonix Kinderfiets

Voor dames, heren, jongens en meisjes, is een Zonix fiets te verkrijgen bij Ado Bike. Al vanaf 4 jaar is het mogelijk om hier samen met uw kind een fiets uit te zoeken. Het gaat hier dan om een 16 inch fiets. Echter is de grootste keuze beschikbaar in de 28 inch maat, fietsen voor volwassenen dus. Kinderfietsen hebben vaak een speelser patroon en opvallend model. Leuke kleurcombinaties zijn beschikbaar zodat uw kind altijd een geschikte fiets uit kan zoeken. Op sommige kinderfietsen zijn zijwieltjes te vinden. Deze zorgen er voor dat uw zoon of dochter op een veilige manier kennis kan maken met het bewaren van evenwicht en het verkeer. Let er op dat niet alle Zonix kinderfietsen standaard over verlichting beschikken.

Speciale Zonix fietsen

Er zijn ook een aantal fietsen van hebben een wat meer gespecialiseerde rol. Zo kunt u kiezen voor een Zonix vouwfiets. Vouwfietsen hebben het voordeel dat deze natuurlijk opgevouwen kunnen worden. Zeer handig wanneer u vaak met de trein reist of niet veel plek in de auto heeft wanneer u op vakantie gaat. Er zijn zelfs elektrische vouwfietsen beschikbaar die u nog sneller en met meer gemak op de uw plaats van bestemming krijgen. Een BMX is er voor gemaakt om lekker mee te crossen. Zij het over onverharde wegen of speciaal aangelegde banen, met een Zonix BMX is het geen enkel probleem. Het stuur kan 360 graden draaien voor de mooiste sprongen en stunts. Voor degene die graag veel ruimte heeft, of meerdere kinderen mee wil nemen, is er een Zonix bakfiets. Met een laadvermogen van wel 150kg is het geen enkel probleem om meerder tassen of kinderen mee te nemen. Ook verkrijgbaar in een elektrische variant.

Elektrische Zonix Fiets

Tegenwoordig kunt u er bijna niet meer omheen, de elektrische fiets is overal in Nederland te vinden. Ook Zonix heeft goed op deze trend ingespeeld door een aantal elektrische modellen te maken. Op zo’n Zonix elektrische fiets kunt u gemakkelijk en zonder al te veel moeite van A naar B komen. Met meerdere versnellingen en rijstanden heeft u voor elke situatie en omgeving de juiste oplossing. Per model en gebruiksmanier kan de actieradius van uw elektrische fiets verschillen. Omdat er veel verschillende Zonix modellen zijn, zit er voor iedereen wel wat tussen. U kunt de filters gebruiken om de perfecte fiets uit te zoeken.