130 producten

Een Volare kinderfiets voor elk kind

Voor kinderen tussen de 1,5 en 14 jaar is er altijd wel een Volare fiets beschikbaar. Al vanaf een jonge leeftijd kunnen kinderen genieten van deze geweldige kinderfietsen. Wat is er nou leuker dan uw zoon, dochter, kleinkind, neefje, nichtje, broertje of zusje te zien rijden op een splinternieuwe fiets? Voor iedereen, maar al helemaal voor kinderen is een nieuwe fiets een geweldige ervaring. Waarschijnlijk kan u zich de eerste keer op een fiets ook nog wel herinneren. Of de blijdschap die u voelde toen u een fiets voor uw verjaardag kreeg? Volare weet als geen ander hoed belangrijk een fiets voor een kind is. Daarom zijn zij over de jaren heen helemaal gespecialiseerd in het maken van geweldige Volare kinderfietsen. Het belangrijkste uitgangspunt is de veiligheid van uw kind en de fiets, maar het oog wil natuurlijk ook wat.  Hierom heeft Volare rekening gehouden met stijl, design en de laatste trends op het gebied van fietsen. Volare heeft een grote collectie van meer dan 250 verschillende modellen. Van groot tot klein en beschikbaar in elke kleuren combinatie met de leukste designs.

Merken van Volare

Dat dit een hip kinderfietsenmerk is, is te zien aan de merken waar mee samengewerkt wordt. Dit zijn een paar van de meest bekende voorbeelden. Deze merken hebben zelf veel affiniteit met kinderen en zorgen er voor dat elke fiets er helemaal geweldig uit ziet.

  • Volare Lief!
  • Little Diva,
  • Disney
  • Marvel

Lief! is een kleurrijk en vrolijk kindermerk dat elke fiets een plezier maakt om naar te kijken. Na begonnen te zijn met baby en kinderkleding, heeft Lief! samen met Volare nu ook kinderfietsen op de markt gebracht. Little Diva is een stoer merk met karakter! Uw kleine meid heeft vast over alles een mening en begint zelf misschien al wel op een kleine diva te lijken. Voor deze dames zonder blad voor hun mond zijn er de Volare Little Diva fietsen. De fietsen hebben een elegant uiterlijk en zorgen voor zeer stijlvolle fietsen. Disney is misschien wel een van de bekendste merken ter wereld en hebben nu ook Volare kinderfietsen. Iedereen kent de films Cars en Frozen, kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze fietsen zijn al beschikbaar vanaf 10 inch zodat ook de allerkleinste kunnen genieten van hun favoriete filmfiets. Voor wie van superhelden houdt zijn er de Marvel geïnspireerde kinderfietsen van Volare. Stoere spiderman patronen zorgen voor een fiets die zeker de aandacht trekt!

Specificaties van de nieuwe fiets

Volare heeft ook 28 inch fietsen, maar dan net even wat anders. De Volare Salutoni modellen hebben allemaal een apart design waardoor deze fietsen zeker zullen opvallen op het schoolplein. Het unieke patroon van deze fietsen maakt ze persoonlijk en bovendien gemakkelijk te herkennen. Deze fietsen beschikken over een voordrager waarmee de tassen en boeken gemakkelijk vervoerd kunnen worden.

Het frame van elke Volare fiets bestaat uit staal of aluminium. Beide materialen zijn perfect voor het produceren van fietsen. Staal is zeer stevig en zorgt voor een robuuste kinderfiets die wel tegen een stootje kan. Aluminium is lichter qua gewicht en bovendien roestvrij. De fiets is makkelijker op te tillen en beschikt vaak over wat luxere onderdelen. Een versnelling is natuurlijk niet essentieel, maar wel heel erg handig. Zeker wanneer u kind dagelijks van de Volare fiets gebruikt moet maken, is een beetje luxe zeker niet overbodig. Door de versnellingen zijn ook lange afstanden geen enkel probleem en blijft fietsen een plezier!

De juiste maat Volare Kinderfiets

Net als bij kleding, is het bij een fiets belangrijk dat deze goed past. Maar hoe komt u er nu achter welke fiets het beste geschikt is voor uw zoon of dochter? Het lijkt misschien een goed idee om een Volare fiets te kopen die net een maatje te groot is, maar dit is niet altijd waar. Het is namelijk belangrijk voor de veiligheid van het kind dat deze met beide benen bij de grond kan komen. Dit heeft alles te maken met op en afstappen en bijvoorbeeld plotsteling remmen. Bekijk hier de best passende fietsmaat. Wanneer u de juiste maat heeft gevonden, is het natuurlijk altijd mogelijk om het zadel hoger of lager te zetten mocht dit nodig zijn. De juiste maat gevonden? Bestel dan snel een Volare fiets en maak uw kind helemaal blij!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]