13 producten

Victoria fiets, dé elektrische fiets uit Duitsland

Op zoek naar een Victoria Fiets? Voor een expert op het gebied elektrische fietsen is Victoria het merk dat u zoekt. Dit is namelijk en van de snelst groeiende merken op het gebied van e-bikes binnen Nederland en België. Oorspronkelijk komt dit hoogwaardige merk uit Duitsland, maar ze zijn nu druk bezig met het integreren van hun merk op de Nederlandse markt. Het merk wordt ondertussen steeds meer ontdekt door consumenten en met goede reden. Victoria is in meerdere fietstijdschriften naar voren gekomen als een van de meest kwalitatief goede e-bike merken.

Victoria fietsen

De techniek die in de Victoria fietsen gaat is van hoge kwaliteit en gaat gegarandeerd lang mee. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende merken motoren zoals Bosch, Shimano en Impusle. Victoria is voortdurend bezig aan het optimaliseren en onderzoeken van hun productie methode. Zo zorgen ze er voor dat u altijd over een goede Victoria fiets kan beschikken. Duitse degelijkheid is iets wat voor de Victoria fiets hoog in het vaandel staat. Deze term wordt als een eer gezien en ze doen er dan ook alles aan om goede fietsen te blijven maken.  De frames van alle fietsen worden uitbundig getest en volledig afgewerkt tot perfectie. De assemblage van alle Victoria e-bikes gebeurt op eigen locaties in Duitsland. Ook dit zorgt er voor dat de kwaliteit van alle producten te controleren en te waarborgen is.

Victoria elektrische fiets 

Omdat niemand hetzelfde is, heeft Victoria verschillende modellen e-bikes uitgebracht. Een aantal van de populaire modellen zijn de E-Urban, E-Retro en E-Manufaktur. De Victoria E-Urban is gemaakt voor een fijne fietstocht door een stedelijke omgeving. Met meerdere versnellingen, verende voorvork, antilekbanden en betrouwbare V-brakes is dit een echte luxe fiets van Victoria. De E-Retro misschien wel de meest stijlvolle fiets van het fietsenmerk. Door gebruik te maken van retro aspecten past deze fiets perfect binnen het hedendaagse stadsbeeld. Met een roestvrij dubbel aluminium frame, 7 versnellingen en antilekbanden is deze victoria fiets zeer geschikt voor lange fietstochten. Voor de sportievelingen onder ons is er de E-Manufaktur. Speciaal ontworpen om snel en gecontroleerd te fietsen. Met maar liefst 10 versnellingen en een licht aluminium frame is deze victoria fiets geoptimaliseerd van trapper tot spatbord. Door de verende voorvork zal u verder geen hinder ondervinden van oneffenheden in de weg.

Voordelen van een Victoria elektrische fiets

  • Duitse degelijke ten top! 
  • Altijd rijklaar geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Comfortabel onderweg

Geschiedenis van de Victoria elektrische fiets 

Victoria is al sinds 1866 bezig met het maken van hoogwaardige fietsen. Destijds zijn De oprichters Max Frankenburger en Max Ottenstein begonnen met het maken van niet gemotoriseerde Victoria fietsen. Toen dit eenmaal en succes was geworden ging men zich focussen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fietstechniek. De eerste Victoria fiets met een motor werd aangedreven door benzine. Tegenwoordig gebruikt Victoria deze opgedane kennis om te zorgen dat er hoogwaardige elektrische fietsen uitgebracht worden. Door goed te letten op wat consumenten willen heeft Victoria op een aantal van hun fietsen handige extra rijstanden toegevoegd. De Eco-stand zorgt er voor dat de accu veel langer mee gaat en u deze dus minder vaak hoeft op te laden. U zult merken dat de motor van de Victoria fiets wel minder trapondersteuning geeft . Deze stand is erg nuttig wanneer u bijvoorbeeld korte afstanden moet fietsen. De Extra Power-stand is eigenlijk het tegenovergestelde. Deze rijstand geeft u meer kracht en zorgt voor een hogere fietssnelheid. Het nadeel is dan wel weer dat de accu sneller leeg gaat. Bent s’ochtends u een beetje te laat van huis gegaan? Dan is deze stand misschien wel een reddende engel!

Victoria fiets uitproberen? Voor meer informatie over het merk kunt u langskomen bij een van onze winkels of neem contact op. Hier staan vakkundige monteurs voor u klaar met raad en daad. Ook kunt u altijd een vrijblijvende testrit komen maken.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]