Victoria

Victoria Fiets, dé elektrische fiets uit Duitsland

De Victoria fiets is een geweldige elektrische fiets voor jong en oud. Victoria is een van de marktleiders in Europa. Bekijk hieronder het complete aanbod van het fietsenmerk.

Weergave 1 to 24 van 78 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 78 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Victoria fiets

Op zoek naar een Victoria Fiets? Voor een expert op het gebied elektrische fietsen is Victoria het merk dat u zoekt. Dit is namelijk en van de snelst groeiende merken op het gebied van e-bikes binnen Nederland en België. Oorspronkelijk komt dit hoogwaardige merk uit Duitsland, maar ze zijn nu druk bezig met het integreren van hun merk op de Nederlandse markt. Het merk wordt ondertussen steeds meer ontdekt door consumenten en met goede reden. Victoria is in meerdere fietstijdschriften naar voren gekomen als een van de meest kwalitatief goede e-bike merken. De techniek die in de Victoria fietsen gaat is van hoge kwaliteit en gaat gegarandeerd lang mee. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende merken motoren zoals Bosch, Shimano en Impusle. Duitse degelijkheid is iets wat voor de Victoria fiets hoog in het vaandel staat. De frames van alle fietsen worden uitbundig getest en volledig afgewerkt tot perfectie. De assemblage van alle Victoria e-bikes gebeurt op eigen locaties in Duitsland. Ook dit zorgt er voor dat de kwaliteit van alle producten te controleren is.

Victoria fietsen 2018

Omdat niemand hetzelfde is, heeft Victoria verschillende modellen e-bikes in 2018 uitgebracht. Een aantal van de populaire modellen zijn de E-Urban, E-Retro en E-Manufaktur. De Victoria E-Urban is gemaakt voor een fijne fietstocht door een stedelijke omgeving. Met meerdere versnellingen, verende voorvork, antilekbanden en betrouwbare V-brakes is dit een echte luxe fiets. De E-Retro misschien wel de meest stijlvolle fiets van het fietsenmerk. Door gebruik te maken van retro aspecten past deze fiets perfect binnen het hedendaagse stadsbeeld. Met een roestvrij dubbel aluminium frame, 7 versnellingen en antilekbanden is deze fiets zeer geschikt voor lange fietstochten. Voor de sportievelingen onder ons is er de E-Manufaktur. Speciaal ontworpen om snel en gecontroleerd te fietsen. Met maar liefst 10 versnellingen en een licht aluminium frame is deze fiets geoptimaliseerd van trapper tot spatbord. Door de verende voorvork zal u verder geen hinder ondervinden van oneffenheden in de weg.

Voor meer informatie over het merk kunt u langskomen bij een van onze winkels of neem contact op. Hier staan vakkundige monteurs voor u klaar met raad en daad. Ook kunt u altijd een vrijblijvende testrit komen maken.