Umit is een merk met een groot aanbod aan verschillende soorten fietsen

Umit is een merk dat veel verschillende fietsen te bieden heeft. Zo zijn er natuurlijk stadsfietsen, maar ook racefietsen, kinderfietsen, moederfietsen en nog veel meer. Ook op deze fietsen geeft Ado Bike u de laagste prijsgarantie!
Weergave 1 to 24 van 26 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 26 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Umit

Umit is een merk meet een groot aanbod aan verschillende soorten fietsen. Voor alle leden van het gezin heeft Umit een fiets die erbij past. Umit wil dat iedereen gebruik kan maken van een fiets ongeacht leeftijd. Van het leren fietsen met zijwieltjes tot aan de eerste fiets voor uw kind kopen, Umit wil graag deze reis samen met u doormaken. De wereld ontdekken op de fiets is net even wat leuker en persoonlijker dan er doorheen rijden met een auto. De wind, zon en omgeving maken meer indruk en laten een herinnering achter. Dagelijkse fietsroutes of juist speciale fietstochten, voor elke situatie bestaat wel een unieke fiets die er het beste bij past. Vanaf kinderen van 2 jaar tot volwassenfietsen van 28 inch Umit heeft ze allemaal.

Verschillende modellen van Umit

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende fietsmodellen voor zowel dames, heren jongens en meisjes. Alle fietsen zijn van hoge kwaliteit en worden voor een zeer scherpe prijs aangeboden. Het design en uiterlijk van Umit fietsen kan erg variëren gebaseerd op de doelgroep en type model. Een aantal opvallende modellen van Umit zijn de Accrue, superbomber, vouwfiets en de bmx. De Umit Accrue is een racefiets voor de echte snelheidsduivels. Met een aerodynamische vormgeving, 21 versnellingen en verende voorvork. Door het aluminium frame blijft dit een lichtgewicht fiets. Voor kinderen vanaf 2 jaar is er de Superbomber. Deze fietsen worden standaard geleverd met zijwieltjes die er later weer afgehaald kunnen worden. Het stoere uiterlijk van deze fietsen maakt het een echte jongensfiets. Voor mensen die veel moeten reizen met het openbaar vervoer is het heel handig ook een vouwfiets mee te nemen. Deze compacte fietsen van Umit zijn stevig, betrouwbaar en betaalbaar. Wanneer u of uw kind echt wil crossen, is de Umit BMX een perfecte optie. Deze fietsen zijn er voor gemaakt om te rijden over heuvels, schansen en de straat. Het stuur kan 360 graden draaien en is dus zeer geschikt voor stunts.

Voor een proefrit op een van onze Umit fietsen kunt u altijd langskomen in een van onze filialen.