Static fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren

Static fietsen zijn degelijk en passen goed binnen het hedendaagse stadsbeeld. Met groot aantal verschillende modellen en kleuren voor hun fietsen, heeft Static een zeer divers aanbod. Zo zijn er omafietsen, stadsfietsen, transportfietsen, kinderfietsen en nog veel meer.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Static fiets

Een Static fiets komt in vrolijke kleuren en een trendy uitvoering! Niet alleen dat, maar u heeft ook de keuze uit een aantal modellen. De ene heeft een oma- of opaframe, de andere is een echte transportfiets. Ook is er een moederfiets die uitgerust is met een voordrager voor een mand of een krat. Deze kenmerken maken de Static fietsen ideaal voor woon-werkverkeer en voor scholieren. De fietsen van Static zijn laag geprijsd en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor is her voor iedereen mogelijk een Static fiets te bestellen. Static is een merk dat zich vooral richt op de trendy transportfietsen van tegenwoordig. Door zich echt te focussen op één type fiets, zijn ze echte experts geworden!

Static Fiets

Het assortiment

Zoals eerder aangegeven, heeft Static veel transportfietsen, maar lang niet alleen maar! De stadsfietsen van Static zijn bijvoorbeeld perfect voor het dagelijks gebruik, of juist de lange afstanden. Dit is te danken aan het feit dat deze fietsen vaak over luxere specificaties beschikken. Waar u hierbij bijvoorbeeld aan moet denken zijn versnellingen, handremmen en een verende voorvork. Veel Static stadsfietsen hebben varianten die wel of niet over versnellingen beschikken. De moederfietsen van Static zijn perfect voor wanneer u samen met uw kind op pad wilt gaan! Het bredere stuur en lage instap maken het plaatsen van een of meerdere kinderzitjes geen enkel probleem. De stabiliteit van de fietsen wordt verhoogd door middel van een dubbel potig standaard en eventueel een stuurslot. De laatste categorie is ietwat breed en heeft dan ook betrekking op alle kinderfietsen van Static. Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen terecht voor een Static fiets. Deze beschikken dan wel over zijwieltjes die er later weer afgehaald kunnen worden. Deze kinderfietsen van Static zijn divers en trendy van aard. Zo zijn er kleine transportfietsen, maar ook  stoer uitziende jongensfietsen!

Enkele van de Static Modellen

Specificaties van uw static fiets

Wat een Static fietsonderscheidt is de aanwezigheid van handige specificaties zoals: voordrager, handremmen, versnellingen en een lichtgewichte aluminium frame voor de moederfiets. Daarnaast zijn de Static fietsen uitgevoerd in erg leuke duo-kleuren. De grijs-roze uitvoering van de Oma Deluxe is zeer populair, zowel voor meisjes 24 en 26 inch als voor dames met een wielmaat van 28 inch. Bekijk alle fietsen en maak gebruik van de filters om tot een mooi aanbod te komen. Luxere fietsen beschikken over versnellingen waarmee u eenvoudig de trapzwaarte en snelheid van uw fiets mee kunt aanpassen. Zeker op de extra lange tochten is een beetje luxe niet overbodig natuurlijk!

© 2009-2019 Ado Bike.