Spirit

Spirit fietsen: Breed assortiment en veel verschillende kleuren 

Spirit is een snel groeiend fietsenmerk met een breed assortiment. Met veel verschillende kleuren en patronen zit er voor iedereen wel wat tussen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Ado Bike terecht voor een Spirit fiets. Gaat u voor een transportfiets of toch een BMX?

Weergave 1 to 24 van 233 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 233 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Spirit Fiets

Een mooie en degelijke fiets zonder te veel te betalen, dat is waar Spirit fietsen voor staat. In het brede assortiment van Spirit fietsen is er voor iedereen wel een fiets die past Of u nu op zoek bent naar een herenfiets, damesfiets, moederfiets, kinderfiets, stadsfiets of transportfiets, Spirit fietsen heeft het allemaal in huis in verschillende kleuren.

Breed Assortiment fietsen

Ondanks het merk Spirit fietsen niet heel lang bestaat, heeft het merk al een duidelijk marktaandeel. Spirit fietsen onderscheiden zich met een eerlijke prijs kwaliteitverhouding en een breed assortiment. Met name in de categorie Transportfietsen is er een heel breed aanbod. Niet alleen verschillende kleuren maar ook in materiaal en specificaties bied Spirit fietsen een breed assortiment aan.

Goedkope kinderfiets Spirit

Ook voor kinderfietsen is er bij Spirit fietsen een groot aanbod beschikbaar. De collectie meisjesfietsen begint bij 12 inch en loopt door tot 26 inch fietsen. De vrolijke kleuren en trendy combinaties bieden een ruime keuzemogelijkheid voor de meisjes. Ook is er aan de jongens gedacht. Behalve de gangbare jongensfietsen beginnend bij 12 inch heeft Spirit ook een grote diversiteit aan BMX fietsen. Zo zijn er altijd genoeg jongensfietsen en meisjesfietsen voor iedereen.

Mocht u op zoek zijn naar een stoere en veilige moederfiets dan adviseren wij ook zeker een kijkje te nemen bij de Spirit Mona en Spirit Carry moederfietsen. Deze moederfietsen met versnellingen en een brede diversiteit in kleuren biedt alle moeders en vaders, die veilig de weg op willen, de mogelijkheid een degelijke en betaalbare moederfiets aan te schaffen.

Dus neem zeker een kijkje bij ons aanbod voor Spirit fietsen of uw droomfiets erbij zit.