Qwic fietsen

87
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Laagste prijsgarantie

Qwic fietsen

Klik hier voor de actievoorwaarden van Qwic

Een expert in Elektrische fietsen die er zeer modern en goed uit zien. Dat is het merk Qwic in een notendop.Als het om elektrische fietsen gaat is Qwic een van de meest vooruitstrevende merken. Voor Qwic is mobiliteit een van de belangrijkste behoeften van de samenleving. Zonder mobiliteit kunnen mensen niet naar hun werk, school of vrijetijdsbesteding. Iedereen wil dus graag mobiel zijn en blijven. Vooral in de grote steden is deze trend erg merkbaar. Maar hierdoor worden de straten steeds voller en de lucht steeds vervuilder. Niemand wil uren per week in de file staan of meer gaan betalen voor benzine. In plaats van alleen maar problemen, zag Qwic hierin mogelijkheden en potentieel. Een aantal feiten hebben Qwic er toe gebracht om voor een goed alternatief te zorgen. Gemiddeld zijn de helft van alle fietstochten die in Nederland ondernomen worden korter dan 7 kilometer en 80% korter dan 20 kilometer. Deze afstanden klinken misschien wat ver, maar voor een elektrische fiets is dit een zeer gemakkelijke taak. Met een elektrische fiets van Qwic zou u bijna willen dat uw werk verder weg zou zijn. Ook zonder trapondersteuning fietst u nog steeds heel comfortabel op een elektrische fiets van Qwic.

Soort Qwic fietsen

Het merk Qwic heeft veel verschillende modellen elektrische fietsen. Kiest u bijvoorbeeld voor een fiets met naafmotor of middenmoter. Lees hier meer over de motor plaatsing van een elektrische fiets. Heeft u meer behoeften aan een praktische fiets met veel bagageruimte, neem dan een transportfiets. Ondanks dat het meer gewicht met zich mee brengt, is het geen belemmering voor de fiets ervaring. De elektrische motor is namelijk sterk genoeg om het gewicht van de voordrager en de extra bagage te kunnen ondersteunen. Er zijn 3 series van Qwic die het meest populair zijn in Nederland. Als eerste is er de Qwic Premium serie. Hier staat design en comfort voorop door hoogwaardige onderdelen en specificaties aan de fiets toe te voegen. Deze fietsen zijn uitgerust met een krachtige voorwielmotor en is meerdere malen gekozen als beste elektrische fiets van het jaar. Variaties tissen de plaatsing van de motor bestaan ook. De tweede serie, genaamd Qwic Performance, is een wat meer luxere fiets gespecialiseerd in de sportieve omgeving. Varianten qua transmissie zijn mogelijk en uiteraard beschikken de fietsen over een geweldig design. Door de krachtige middenmotor haalt u de beste prestatie uit uw elektrische fiets. De laatste maar, maar zeker niet de minste is de Qwic Trend! Qua prijs kwaliteit verhouding is dit echt de perfecte fiets. Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en met het gebruikelijke Qwic design.

  • Qwic fiets Premium
  • Qwic fiets Performance
  • Qwic fiets Trend

Qwic fiets kopen

Een Qwic fiets kopen kan een lastige opgave zijn. De eerder genoemde specificaties zijn uw wellicht onbekend of zij nog zo nieuw dat geen enkele andere fiets ze heeft. Bij Ado Bike proberen wij u daarom altijd te voorzien van zoveel mogelijk bruikbare informatie bij uw aankoop van een Qwic fiets. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij u voorzien van kennis en informatie die direct voortkomt uit onze vaste filialen. Hier staan onze monteurs en winkelmedewerkers klaar om u te helpen met al u vragen. Een Qwic fiets kopen kunt u namelijk ook in een van onze 4 filialen doen. Door jaren lange ervaring op het gebied van elektrische fietsen en het merk Qwic zijn zij echte specialisten geworden. Niet alleen in de kennis van de Qwic fiets, maar ook het onderhouden en repareren hiervan. Zo kunt u met een gerust hart een aankoop doen en er van verzekerd zijn dat de Qwic e-bike extra lang mee gaat. Er zeker van zijn dat een Qwic fiets kopen de juiste beslissing is? Dan is het uiteraard ook altijd mogelijk om in een van onze filialen een bakje koffie te komen drinken en een vrijblijvende testrit te maken. Wij stellen de fiets perfect op u af zodat u kan kijken welke Qwic fiets het beste bij u past.