Hoogwaardige elektrische fietsen: goedkoop bij Ado Bike

Een expert in Elektrische fietsen die er zeer modern en goed uit zien. Dat is het merk Qwic in een notendop. Met een zeer divers aanbod aan e-bikes zit er voor iedereen wel wat tussen.
Weergave 1 to 24 van 36 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 36 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Qwic fietsen

Als het om elektrische fietsen gaat is Qwic een van de meest vooruitstrevende merken. Voor Qwic is mobiliteit een van de belangrijkste behoeften van de samenleving. Zonder mobiliteit kunnen mensen niet naar hun werk, school of vrijetijdsbesteding. Iedereen wil dus graag mobiel zijn en blijven. Vooral in de grote steden is deze trend erg merkbaar. Maar hierdoor worden de straten steeds voller en de lucht steeds vervuilder. Niemand wil uren per week in de file staan of meer gaan betalen voor benzine. In plaats van alleen maar problemen, zag Qwic hierin mogelijkheden en potentieel. Een aantal feiten hebben Qwic er toe gebracht om voor een goed alternatief te zorgen. Gemiddeld zijn de helft van alle fietstochten die in Nederland ondernomen worden korter dan 7 kilometer en 80% korter dan 20 kilometer. Deze afstanden klinken misschien wat ver, maar voor een elektrische fiets is dit een zeer gemakkelijke taak. Met een elektrische fiets van Qwic zou u bijna willen dat uw werk verder weg zou zijn. Ook zonder trapondersteuning fietst u nog steeds heel comfortabel op een elektrische fiets van Qwic.

Soort Qwic fietsen

Het merk Qwic heeft veel verschillende modellen elektrische fietsen. Kiest u bijvoorbeeld voor een fiets met naafmotor of middenmoter. Lees hier meer over de motor plaatsing van een elektrische fiets. Heeft u meer behoeften aan een praktische fiets met veel bagageruimte, neem dan een transportfiets. Ondanks dat het meer gewicht met zich mee brengt, is het geen belemmering voor de fiets ervaring. De elektrische motor is namelijk sterk genoeg om het gewicht van de voordrager en de extra bagage te kunnen ondersteunen.

Voor meer informatie over het merk Qwic kunt u langskomen bij een van onze filialen of neem contact op. Hier staan vakkundige monteurs voor u klaar met raad en daad. Ook kunt u altijd een vrijblijvende testrit komen maken.