0 producten

Geen producten gevonden

Mosso fiets       

Voor een divers fietsenmerk bent u bij Mosso aan het juiste adres. Gespecialiseerd in de wat meer alternatieve fietsen en van hoge kwaliteit. Een Mosso fiets ziet er niet alleen mooi uit, maar beschikt ook over een aantal technische hoogstandjes. Het merk is momenteel nog  niet bekend in Nederland, maar ondertussen wel aan een ware opmars bezig. Dit heeft te maken met het feit dat ze top kwaliteit fietsten leveren voor een aantrekkelijke prijs. Wellicht zijn de fietsen van mosso niet voor iedereen, echter sluiten zij wel aan op specifieke doelen. Zo bestaat de collectie op Ado Bike onder andere uit een aantal vouwfietsen. Erg handig wanneer u vaak op reis gaat of niet veel opbergruimte heeft om uw fiets op te bergen. Mosso fietsen vallen qua maat classificatie wellicht klein uit, echter komt dit omdat het vouwfietsen en mountainbikes betreft. In principe zijn deze fietsen te gebruiken, door iedereen zowel mannen, vrouwen als kinderen!

Verschillende fietsen van Mosso

De eerder besproken vouwfietsen van Mosso vallen gelijk op. Het design is stoer, trendy en helemaal eigentijds. De velgen van de Mosso Marine bijvoorbeeld zijn zo vorm gegeven dat de fietsen er sportief over komen. Ze hebben wel wat weg van een racefiets, maar dan wat kleiner natuurlijk. De vouwfietsen hebben een standaard wielmaat van 20 inch. Hiermee lijken ze voor kinderen echter is dit standaard bij vouwfietsen. De rede dat volwassen er toch op passen is de lange zadel en stuur buis. Zo kunnen de wielen klein en compact blijven zodat u de fiets eenvoudig op kan pakken mocht het nodig zijn. Een andere en wellicht nog wel meer opvallende fiets is de mosso Marine vouwfiets Mountainbike. Ja u hoorde het goed, een Mountainbike die tevens een vouwfiets is! Een perfectere fiets voor mee op vakantie is er haast niet! De fiets is van hoge kwaliteit en gemaakt van aluminium. Dit maakt de Mosso Marine erg lichtgewicht zodat u deze overal mee naar toe kan nemen. De 21 versnellingen kunt u gebruiken om zelfs het meest lastige terrein te trotseren.

De fietsen bekijken?

Van plan een Mosso fiets te kopen, maar wilt u eerst weten wat voor vlees u in de kuip heeft? Kom dan naar een van onze 4 filialen of neem contact op met onze behulpzame collega’s van de webshop. In de filialen kunt u altijd langskomen voor een vrijblijvende proefrit zodat u weet dat de fiets perfect bij u past. Als een van de weinige fietsenwinkels in Nederland biedt Ado Bike u de Mosso fietsen aan. En dat ook voor een extra lage prijs. U kunt de filters op de pagina van Mosso gebruiken om zelf tot de perfect optie te komen. Voor het onderhouden van een Mosso vouwfiets hoeft u geen speciale kennis van fietsen te hebben. Wel is het belangrijk het vouw-scharnier goed te onderhouden en eventueel in te vetten. Zo beschikt u altijd over een soepele fiets wanneer u deze nodig heeft of wilt gebruiken. Bent u klaar om het merk Mosso naar een hoger niveau in Nederland te tillen?

[powr-popup id="65279077_1659354748"]