Gazelle, kwalitatieve en comfortabele fietsen

Misschien wel een van de bekendste fietsmerken van Nederland. Koninklijke Gazelle staat bekend om de hoge kwaliteit fietsen, mooi design en goede service. De fietsen van Gazelle zijn betrouwbaar en gaan een lange tijd mee. Zeker een goede investering.
Weergave 1 to 24 van 90 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 90 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gazelle

Nederlanders fietsen bijna hun hele leven lang door het land. De fiets is daarom ook een essentieel deel van ons leven geworden. Gazelle heeft als missie heel Nederland van een fiets te voorzien. Dit doen ze al 125 jaar lang zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Gedurende deze tijd zijn ze voortdurend bezig geweest met het nadenken over manieren om dit proces te verbeteren en te innoveren. Naast de hoogwaardige kwaliteit van Gazelle is het design ook heel belangrijk. Per jaar maakt Koninklijk Gazelle met 350 werknemers 275.000 fietsen vol passie en overgave.

Kwaliteit fietsen

Ter ere van het 100-jarig jubileum in 1992 heeft Gazelle een koninklijke onderscheiding ontvangen van Princes Margriet. Mede hierdoor verzekert Gazelle u er van dat de kwaliteit van de fietsen gewaarborgd blijft. In 1992 produceerde Gazelle de 8 miljoenste fiets. Nu is dat aantal gestegen naar boven de 15 miljoen.

Iedereen die een fiets wil hebben kan terecht bij Gazelle. Dit is te danken aan het erg brede assortiment. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal eBikes, Omafietsen, transportfietsen, stadsfietsen en sportieve fietsen. Of u nu onderweg bent naar uw werk, of graag lange afstanden fietst. Gazelle heeft voor elke situatie de juiste fiets.

Duurzame fietsen

Naast kwaliteit is duurzaamheid ook een van de waarden die Gazelle erg belangrijk vindt. Genieten van de buitenlucht moet voor iedereen mogelijk zijn. Ook voor de generaties van de toekomst. Daarom is het een doel van Gazelle om zo min mogelijk impact te hebben op het klimaat. Voor elke fabriek en faciliteit van Gazelle is een milieu rapport opgesteld en wordt er gebruik gemaakt van groene stroom. Chemicaliën worden uit het productieproces geweerd zodat het grondwater in de regio zuiver blijft.

In ons assortiment bieden wij meer dan 100 Gazelle fietsen aan. Neem een kijkje en bekijk rustig het hele aanbod hier