26 producten

Crown fietsen

Crown is het nieuwe fietsmerk dat wij met trots op onze website aanbieden. Sinds kort is Ado Bike de enige dealer geworden van dit merk. Door de goed prijs prijskwaliteit verhouding is dit nu al een van de favoriete merken aan het worden. Crown focust zich als merk op fietsen die gewild en gevraagd zijn Nederland. Een goed voorbeeld hiervan is een degelijke stadsfiets met versnellingen, handige transportfiets met voordrager of een combinatie van beide! Door de markt goed in de gaten te houden, weet Crown wat er speelt in de fietsenmarkt. Hierna zijn ze aan de slag gegaan om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de Nederlandse fietsers. Momenteel zijn er 4 modellen van Crown fietsen. Dit zijn: De Crown Rio, Crown Berlin, Crown Holland en de Crown New York. Zoals u wel door had, is Crown geïnspireerd door deze populaire steden en plekken in de wereld. Deze zijn ook in het design van de fietsen verwerkt. Op het frame is namelijk de skyline van elke naam te zien!

Crown Rio

De Crown Rio is een simpele, maar erg degelijke no-nonsense stadsfiets. Perfect te gebruiken door een drukke scholier of werknemer die elke dag redelijk korte afstanden aflegt. Het frame heeft een trendy uitstraling en bestaat volledig uit stevig staal. Hierdoor is de fiets bestand tegen een stootje. In de drukke stad kan er zomaar een auto de hoek om schieten. Hierom zitten er 2 v-brake handremmen op de Crown Rio. De gesloten kettingkast draagt niet alleen bij aan het design, maar zorgt er ook voor dat uw kleding en benen goed beschermd zijn. Er zitten geen versnellingen op de fiets, maar dit zorgt er wel voor dat deze zeer degelijk is. U zult er weinig omkijken naar hebben omdat de Rio erg onderhoudsarm is. Uiteraard moeten de remmen wel goed afgesteld blijven!

Crown Berlin

De Crown Berlin is een van de toppers van dit fietsenmerk! Wat gelijk opvalt zijn de specificaties van deze fiets. Eigenlijk worden er meerder modellen in één fiets gecombineerd! U kunt elementen van de transportfiets, omafiets en stadsfiets terugvinden. De handige voordrager zorgt er voor dat u de op een makkelijke manier bagage op de fiets kan vervoeren. Ook is het mogelijk er een leuke krat of mand te plaatsen. Zo krijgt u niet alleen meer bagageruimte, maar geeft u de fiets ook een eigen stijl. Het frame van de fiets is waar u een omafiets in zou kunnen herkennen. Naast het feit dat het frame van staal gemaakt is, heeft het ook een typerende vorm. Deze combinatie van materiaal en vorm zien we vaak terug bij omafietsen. Door de handremmen en versnellingen, is deze fiets eigenlijk ook een stadsfiets. De Crown Berlin beschikt namelijk over 2 v-brake handremmen en 7 versnellingen. Langere afstanden zijn dus ook geen enkel probleem op deze fiets. Voor iedereen heeft deze fiets wel wat te bieden!

Crown Holland

De Crown Holland is het perfecte voorbeeld van een degelijke, no-nonsense transportfiets. Bijvoorbeeld erg goed te gebruiken voor het afleggen van dagelijkse afstanden naar werk of school. Boodschappen doen of bagage vervoeren met deze fiets is ook geen enkel probleem. Dit heeft alles te maken met de voordrager, uiteraard kenmerkend voor een transportfiets. Ook hier kunt u bijvoorbeeld een bakkersmand op plaatsen voor extra bagage ruimte. U kunt op de Crown Rio gebruik maken van zowel een handrem als terugtraprem. Hiermee kunt u altijd tijdig remmen of een noodstop maken wanneer nodig. Het frame is erg stevig en is dan ook gemaakt van staal. Dit zorgt voor een robuuste fiets die wel tegen een stootje kan. De kettingkast is bij deze fiets gesloten, daarom zijn uw kleding en uzelf goed beschermd tegen de draaiende ketting. Het parkeren van de fiets is zeer eenvoudig en bijna overal mogelijk. Deze beschikt namelijk over een dubbelpotig standaard. Hierdoor staat de Crown Holland altijd stabiel.

Crown New York

De Crown New York is een echte stadsfiets! Lange afstanden of juist dagelijks korte ritjes zijn perfect op deze fiets. Dit is een moderne fiets met 7 versnellingen. Door te schakelen naar de juiste versnelling, beschikt u altijd over de juiste trapzwaarte. Lange rechte stukken lenen zich meer voor de hogere versnellingen. Zo maakt u het meeste snelheid zonder te zwaar te moeten trappen. Het frame heeft 2 framebuizen die parallel aan elkaar lopen. Daardoor heeft deze een moderne uitstraling. Het frame zelf is gemaakt van staal en daarom zeer stevig. De New York beschikt ook over 2 v-brake handremmen waarmee u altijd veilig onderweg bent. Het materiaal van de velgen is aluminium, daarom zijn ze lichtgewicht en stevig. Het zadel, de handvatten en banden zien er samen erg goed uit door het design en het overeenkomende kleurengebruik.

Crown fiets bestellen

Bij Ado Bike bestelt u een Crown fiets snel en gemakkelijk. Bovendien bieden wij de beste prijs en geniet u altijd van onze service wanneer nodig. Als u de bestelling voor 14.00 plaatst, heeft u de fiets de volgende werkdag binnen. U kunt er ook voor kiezen de fiets voor 98% rijklaar te laten leveren. Voor €60 wordt de fiets dan gemonteerd, afgesteld en bezorgd. De levertijd neem dan toe naar 5-10 werkdagen. Crown mag dan een nieuw merk zijn, u kunt van ons wel altijd de beste service verwachten. Heeft u vragen over de fietsen of uw bestelling, neem dan contact met ons op.