128 producten

Cortina Fiets kopen 

Cortina is het merk voor de mode bewuste man en vouw. Een Cortina fiets moet iets zijn waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest. Een aantal jaar geleden zag het team bij Cortina dat er vooral veel dezelfde typen fietsen op straat te zien waren. Bijna dezelfde modellen en weinig vrolijke kleuren. Een fiets was niet echt iets waarmee u graag zou willen vertonen als modebewuste man of vrouw. Deze situatie moest veranderen volgens Cortina. Een Cortina fiets waarmee u opvalt en uw persoonlijke stijl mee kan vertonen net als met kleding, een smartphone en andere accessoires. De Elektrische Fiets van Cortina is hierin echt een pareltje. Kwaliteit en uitstraling staan voorop en worden door Cortina hoog in het vaandel gehouden. Sinds de jaren ’70 stond Cortina vooral bekend om het maken van no-nonsense stadsfietsen. Echter kwam hier dus in 2006 verandering in toe de focus verlegd werd op het maken van unieke kwaliteitsfietsen. Sindsdien is de Cortina fiets uitgegroeid tot een van de meeste bekende en hardst groeiende merken van Nederland. Heeft u er al een paar zien rondrijden? 

Cortina U4, Cortina U5 en Cortina Roots

Design van Cortina fiets

Het design van is gebaseerd op de oude robuuste transportfietsen die uit het begin van de 20e komen. Nu omgetoverd naar een moderne en trendy fiets, maar toch met een simpele basis uitstraling. Vroeger werden de fietsen gebruikt om boodschappen of bijvoorbeeld bestellingen te bezorgen. Op basis hiervan is de Cortina fiets ontworpen die alles bevat wat nodig is, maar bijzonder is in zijn eenvoud. U heeft de keuze uit veel verschillende stijlen die passen bij elk individu. Cortina wil met haar producten niet alleen iedereen aan een goede kwaliteit fiets helpen, maar ook zorgen dat er een lifestyle ontstaat. U komt niet alleen van A naar B met deze fietsen, maar u voelt zich ook fijn bij het merk Cortina.

Bekende Cortina fiets ontwerpers

De Cortina fietsen zijn ontworpen met behulp van bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie. Hierdoor zijn er hippe en eigentijdse modellen ontstaan. Sinds 2006 zijn is de nieuwe Cortina fiets te zien op het straatbeeld. Intussen zijn er al heel wat tevreden klanten die onderweg zijn met deze fietsen. Het straatbeeld moet nog meer veranderen volgens Cortina. Meer unieke modellen, kleuren en designs. Dat is het doel. Door een team ontwerpers dat voortdurend naar de mode wereld kijkt ter inspiratie, bent u altijd stijlvol onderweg. 

Type Cortina fiets 

Cortina heeft in een aantal jaar een zeer divers aanbod aan fietsen kunnen creëren. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen heeft Cortina luxe comfortabele fietsen. Bent u iemand die graag lange afstanden rijdt of gewoon van comfort houdt? Dan is een elektrische Cortina fiets echt iets voor u. Bekijk hieronder welk type Cortina fiets het beste bij u past! 

Cortina Kinderfiets 

Kinderen Fietsen over het algemeen meer dan volwassenen. Cortina is daarom van mening dat ook zij over een comfortabele fiets moeten kunnen beschikken. Cortina kinderfietsen lijken qua design veel op de volwassen modellen. Echter hebben deze vaker wat meer speelse kleuren en combinaties. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen al bij Ado Bike terecht voor een Cortina kinderfiets met 3 versnellingen. 

Cortina Transportfiets 

Misschien wel een van de bekendste en meest herkenbare Cortina modellen is de Cortina transportfiets. Neem de Cortina U4. Deze fiets beschikt over een handige voordrager en andere handige toevoegingen die dit een perfecte transportfiets maken. Zo zit er een stuurstabilisator en dubbelpotig standaard op deze fiets. Op een Cortina transportfiets zit u niet allen comfortabel, het is ook nog eens zeer praktisch. Bagage en natuurlijk uzelf komen veilig op de plek van bestemming aan.


Cortina Omafiets 

Bij een omafiets wordt vaak gedacht aan een simpele robuuste fiets zonder al te veel poespas. Dit is precies de formule die Cortina fietsen heeft toegepast en tot in perfectie verbeterd heeft. Een Cortina omafiets heeft wel wat luxe maar is gebaseerd op het klassieke design van vroeger. Deze fietsen hebben een tijdloze uitstraling die nu nog steeds veel voorkomt. De jasbeschermer, dichte kettingkast en dubbele framebuis zijn typische kenmerken van een omafiets.           

Cortina Moederfiets 

Iedereen moet wel eens op de fiets. Voor sommige is het lastiger dan andere omdat er ook een kindje mee moet. Cortina heeft hiervoor een aantal top kwaliteit moederfietsen uitgebracht die het allemaal een stuk gemakkelijker maken. Met een breder stuur en verdere afstand tussen het stuur en zadel, zijn dit fietsen die niet alleen mooi maar ook zeer handig zijn. Ook bestaan er Cortina moederfietsen die zowel een voordrager hebben als de kenmerken van een moederfiets.

Cortina Elektrische fiets

Genieten van extra luxe op een stijlvolle fiets zonder dat u hard hoeft te trappen? Dan is een elektrische Cortina fiets echt iets voor u. Met veel verschillende rijstanden en een aantal versnellingen heeft u altijd de juiste snelheid te pakken. Ook bij de elektrische fietsen zijn er een aantal met voordrager te vinden. Zo merkt u niks van het extra gewicht dat zich op de voordrager bevindt.

Cortina fietsen kopen?

Het mooie, maar misschien ook wel lastige aan een Cortina fietsen kopen, is het aanbod. Dit is zeer divers en uitgebreid omdat Cortina u graag van de perfecte fiets wil voorzien. Het kan daardoor voorkomen dat u door dit brede aanbod lastig een keuze kan maken. Door de bomen het bos niet meer zien, zullen we maar zeggen. Met behulp van de filters op uw beeldscherm kunt u de keuze een stuk specifieker maken. Heeft u nog extra vragen omtrent uw Cortina fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice, deze helpen u graag verder! Mochten we er toch niet helemaal uitkomen, kunnen we altijd de hulp inschakelen van onze filialen. De monteurs daar weten echt alles van fietsen en kunnen u dan ook gemakkelijk helpen met technische vragen. Wanneer een fiets van dit merk heeft, kunt u altijd even langskomen voor een gratis servicebeurt!

Belangrijk om te weten bij het kopen van een van deze Cortina fietsen, is de manier waarop we deze aan u leveren. Elke fiets van Cortina wordt rijklaar bij u afgeleverd. Zo kunt u bijna gelijk gebruik maken van uw nieuwe praktische modeaccessoire. Dit wil zeggen dat alles voor u wordt nagekeken, afgesteld en aangedraaid. Het enige wat u zelf hoeft te doen is het stuur op de juiste hoogte zetten en de trappers in draaien. Let er wel op dat het rijklaar maken van een van deze Cortina fietsen enige tijd in beslag neemt. De levertijd is daarom voor dit merk ook 5 tot 10 werkdagen. Wilt u een Cortina fiets kopen met voordrager, dan zal deze ook niet gemonteerd worden. Dit en de trappers hebben namelijk te maken met het transport. Onderdelen die uitsteken zijn namelijk meer vatbaar voor schade of afbreken tijdens transport. Een Cortina fiets kopen die rijklaar is kost u helemaal niks extra’s!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]