Cortina

De hipste Cortina fietsen, bekijk de populaire modellen van Cortina

Hippe fietsen voor de modebewuste man en vrouw. Dat is waar Cortina als merk voor staat. Alle fietsen van Cortina hebben een trendy en hedendaags design. Dit komt omdat de designers van Cortina de hedendaagse mode trends nauwlettend in de gaten houden tijdens het ontwikkelen van hun fietsen.
Weergave 1 to 24 van 279 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 279 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cortina

Cortina is het merk voor de mode bewuste man en vouw. Een fiets moet iets zijn waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest. Een aantal jaar geleden zag het team bij Cortina dat er vooral veel dezelfde typen fietsen op straat te zien waren. Bijna dezelfde modellen en weinig vrolijke kleuren. Een fiets was niet echt iets waarmee u graag zou willen vertonen als modebewuste man of vrouw. Deze situatie moest veranderen volgens Cortina. Een fiets waarmee u opvalt en uw persoonlijke stijl mee kan vertonen net als met kleding, een smartphone en andere accessoires. De Elektrische Fietsen van Cortina zijn hierin echt de pareltjes. 

Design van Cortina

Het design van is gebaseerd op de oude robuuste transportfietsen die uit het begin van de 20e komen. Nu omgetoverd naar een moderne en trendy fiets, maar toch met een simpele basis uitstraling. Vroeger werden de fietsen gebruikt om boodschappen of bijvoorbeeld bestellingen te bezorgen. Op basis hiervan heeft Cortina fietsen ontworpen die alles bevatten wat nodig is, maar bijzonder is in zijn eenvoud.

Bekende ontwerpers

De fietsen zijn ontworpen met behulp van bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie. Hierdoor zijn er hippe en eigentijdse modellen ontstaan. Sinds 2006 zijn de Cortina fietsen te zien op het straatbeeld. Intussen zijn er al heel wat tevreden klanten die onderweg zijn met deze fietsen. Het straatbeeld moet nog meer veranderen volgens Cortina. Meer unieke modellen, kleuren en designs. Dat is het doel. Door een team ontwerpers dat voortdurend naar de mode wereld kijkt ter inspiratie, bent u altijd stijlvol onderweg.

Rijklaar afgeleverd

Al onze Cortina fietsen worden rijklaar bij u afgeleverd. Zo kunt u gelijk gebruik maken van uw nieuwe praktische modeaccessoire. In ons assortiment Cortina fietsen zitten ook een aantal e-bikes. Door de trapondersteuning van deze modellen blijf fietsen een plezier ! Ook beschikken we over een aantal sportmodellen. Bekijk ons gehele assortiment hier.